Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Alekosz beperelte ex-menyasszonyát Veronikát
Elég valószínű, hogy Veronika, a Való Világ 4 nyertesének ex-menyasszonya megbánta már, amit az okos tojás Alekoszról nyilatkozott pár napja, ugyanis a görög hős most sem tétlenkedett, följelentette volt kedvesét becsületsértés vádjával!
A volt villalakó felháborodottsága egyébként ezúttal nem oktalan, hiszen a lány a Alek férfiasságát vonta kétségbe. Kijelentette, hogy Alekosz gyorstüzelő, egyáltalán nem törődik a nők érzéseivel, csak azzal foglalkozik, hogy neki jó legyen, ráadásul valójában a méreteivel sem kérkedhetne.
Ezek után nem csoda hát, hogy a görög csődör becsületsértésért feljelentette a volt menyasszonyát, aki a történtek után már hiába kért bocsánatot. A leányzó most aztán magyarázkodhat, ugyanis, ha a bíróság elítéli, több milliós kártérítést is fizethet a jelenleg amúgy is milliomos, érdi biztonsági őrnek.
révén=lévén!
bocsi, elütöttem.
Na, kiderült, hogy Tódinak megvan a magához való esze. Szimpatikus, hogy kikerüli az RTL-szervezőit és így nem kell "leadóznia" a csatorna felé..
Alekoszt hagyjuk, már szavakat se találnék rá.....
.az igaz,mert "ráült"!
Még az új csoda-lakását sem lakja.
Én kb februárban mondtam h röhögök rajta, de kár lenne ha nyerne!
Aztán később a röhögés is elhalványult...!
itt nemigen volt nagy rajongótábora a hibbant görögnek...
nekem első napokban (nem az elejétől néztem!)már megvolt rá a diagnózisom....ami nem túl kedvező.
Mazochizmusból a menyasszonykereső szánalmasságot is néztem...sosem voltam jó véleméynnyel róla, de most már kifejezetten undorkeltővé is vált.
A kérdésedre én nem tudom a választ, nekem már az első napok után lehangoló véleményem volt róla, és ezzel nem voltam egyedül.
Igaz, mi nem tartozunk a tini korosztályhoz..
Mi hamar kiismertük ezt a embert..
Emberek!!!!
Egyetértek az utolsó hozzászólásokkal!
Valaki megmondaná, hogy akkor ki a fene szavazta meg ennek az "embernek" a luxus pecót, a pénzt meg a többit???!!! Ugyanis már az elején láttuk, hogy ez az ember egy hernyó! A házban is csak önmagát adta. Úgylátszik ennek ellenére mégis rengeteg magyarnak szimpatikus volt.
..mondjuk inkább úgy, majdnem mindig..
:)
:)
mindig nekem van igazam.
Ne feledjétek: nemsokára a pszichiátriai kezeléséről is olvashatunk majd. Irány a zárt osztály! :)
T.képpen igazad van, hogy csodálkozol.
Ez az ember nem érdemli meg, hogy még foglalkozzunk vele.
még ez a téma?
Rég elfeledtem ...t még itt jártok...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?