Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Mi van akkor, ha a törpemikroszkóp csak 2 nap mutatott páfrányokat, aztán most 3 nap nem? Mindenképpen 6-8 napig kellene páfrányosnak lennie? Tudja valaki?
Szia Tücsi!
a dokim ajánlotta, hogy ha eddig nem sikerült, nem sok esélyt lát a következő(k) sikerességére... És lelkileg is elég megterhelő a sok sikertelenség. Így javasolta a lombikot, aminek ugye jóval nagyobb az esélye, mint az inszemnek.
Milyen téren használnak ki????
Nem mindenkinél nő egyből látványosan. Én is lestem az elején ahogy nem igazán akar nőni a hasam.
Szia Huszka!
Neked is nagyon szép hétvégét ha már nem találkoznánk!!!!
olyan agrasszív vagyok..ma reggel kiakadtam a cég miatt..mert kihasználnak!
Sziasztok!
Szeretnék Mindenkinek Nagyon Szép Hétvégét kívánni! Én ma már nem nagyon leszek gépközelben!
Úgyhogy puszi mindenkinek!
Még megpróbálok este jönni a doki után!
Pátok!
azon gonolkodtam hogyha élne szegényke akkor a hasam meg lenne legalább egy kicsit dagadva..hát kokrétan befelé áll azon a részen:(((
Te ne is várd! Te kérlek szépen a hétfőt várd!!!!!
én nem várom:(..nem is tudom h most mit várok:(
szia:)) bocsi csak zargatnak az ügyfelek...
Ok. Szia . Jó palacsintázást!
Még nem. Pedig kíváncsi vagyok hogy beuska megcsinálta-e a tesztet..
Most egy kicsit lelépek csajok mert palacsintát sütök, azt meg ugyebár nem kellene ott hagyni:-DD Majd jövök utána:))
Beuska vagy Judit nem voltak még?
Csupa jó hír! Ezt már szeressük:-D
No akkor drukkolok mensire, mert uyge mostmár jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Igen megvan és ha ma megjönne mégjobban örülnék, mert nincs semmi barnázás....hatott a gyógyi:))
Hát lehet. Csak úgy megszpoktam már hogy minidg aktív kisebb szünetekkel.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn nagyon, mert akkor kezdődik egy új hónap:))
Anett tök jó hogy a 14 nap már megvan:-DDDD
Ne parázz! Lehet hogy most egy kicsit lustább a drága:)) Mi felnőttek sem vagyunk mindig aktívak:)
Hát az esti csoki hatáára olyan fél tizeneegy felé mozgott. De nem olyan sokat mint vártam.
És csak néha néha érzem. De már az is megnyugtató hogy legalább néha érzem.
További ajánlott fórumok: