Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Nórika...elhiszem, hogy nem lehet könnyű..milyen végzettséged is van? Nem tudom, hogy mitől jött..csak úgy hirtelen..de már el is múlt..
Panini..én még csak most láttam a sztárfotót a babáról :))) Most akkor egy határozott GRATULÁLOK-at kapsz tőlem :) Vigyázz Nagyon Magatokra! ;o)
Szia Huszka!
Jajj, az nem jó.
Köszi, én vagyogatok, mennem kell ma a munkaügyibe, rühellem! Pfúj! Amikor 2 diplomával ott ácsorgok a sok... között! Áhh...
Szija Nórika, Panini, Sanett, Christine...
Hú Csajok...az előbb én úgy megszédültem, hogy rendesen megijedtem..el is gyengült a kezem... a szivecském meg úgy el kezdett dobogni... Huh... Le is izzadtam..pedig csak ülök és vicceket olvasgatok..
Ti hogy vagytok?
Imádlak Anett, de ja, tényleg könnyű ilyet irni.
Hoszú távon nagyon kikészítő tud lenni a nem alvás.
Számold ki hogy ha 3 óránként etetés, pelenkázás, sikertelen altatás, meg fél óra mellszívózás, akkor mennyi idő marad aludni...
ja hamar. Ez fog menni kb 3 hónapos koráig
minimum. É még csak ma 2 hetes!!!
El van, nézelődik kb fél óráig max egy óráig aztán jön a sírás. Mindezt kajálás, pelenkázás után.
Látszik hogy csak unja magát, de akkor miért nem alszik??? Neki még át kéne aludnia a napot!
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?