Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást! (beszélgetés)
kriszti!
te szeded a premens-et?vagy valamelyiket?tapasztalataid vannak valamelyikkel?
jó lenne,ha nem kéne...
és bízom benne,h nem küld el,ha már odamegyek,hanem komolyan vasz.
ha nem alacsony a progi akkor nem kell elmenni
de ha igen
akkor menj el
akkor nem fog elküldeni, ír fel progipótlót és kész
remélem,hamar kiderül,h mizu velem!
és szerinted nem küld el,h még próbálkozzunk?
meg h türelem,hátha rendeződik magától???
de ha nem alacsony a progi,akkor szerintem nem megyek még.és ha meg is jön,akkor megveszem a gyógyszert.vagy menjek el dokihoz?
igen olyankor duphastont szoktak vagy utrót felírni annak "babamegtartó hatása van"
azért lenne jó ha mindenképp kiderülni
mikor kiderül a progi eredményed akkor annak fejében kell cselekedni
menni azonnal dokihoz ha alacsonynak mutatkozik
hát reménykedem.
iszom a teát,ma már palástfüvet főzök...ennél többet egyenlőre nem tehetek.de bizakodó vagyok,és ha most nem is sikerül,akkor következő ciklusban hátha jobb lesz!
és ha kiderülne,h mégis van baba,de a progi alacsony?akkor mit lehet tenni?van olyan gyógyszer,ami akkor is szedhető és nem káros a babára nézve?vagy ki sem derül,és máris elmegy a baba?
jaj,ne!
eddig jó
de ha a progid kevés akkor elég necces a helyzet
reméljük gyorsan kiderül és pótolva lesz
mert az korai vetélést okoz
észre sem veszed, hogy babás vagy
íme!mit látsz rajta?A 36.1-et hajnali 3kor mértem,mert akkor keltünk.ez kivételes eset volt,de azért mértem.Szerintem 8 körülre biztosan felkúszott volna 2-3 tizedet.igaz?
a peteérésen már túl vagy?
told már fel a görbéd
Szerintem se keseredj még el!!!Lehet,h így lesz baba,h nem "kötelezően" vagytok együtt,hanem csak kedvetekre!!! :-)))
Pénteken megyek!Kíváncsi vagyok,mi lesz,de szerintem szerdánál (utána) hamarabb nem tudom meg az eredményt!
Úgy döntöttem,h ha nem lesz most baba,akkor megveszem azt a gyógyit,amit a netes doki ajánlott.Aztán hátha.
Ma is fent maradt a hőm,36.7 volt.Remélem,így marad! :-)))
nem, még nem
de biztos meg fog, mert ritkán voltunk együtt a férjemmel
megvagyok
várom, hogy túl legyek a menszin
szeded a vitaminkáidat?
mit szedsz?
szió!
mi újság?hogy vagy?
Szia:)
Jól vagyok, köszi:)
Te hogy vagy?
sziasztok
hogy vagytok?
Igen, az ördög nem alszik, sajnos:(
Most kb. ezek a tüneteim vannak! A hasam is görcsölgetett, nyilallgatott elég sokáig, azt hittem azért mert meg fog jönni! Most nem érzem annyira. Ma már voltam egy csomószor pisilni, pedig nem vagyok egy pisis:) De, már nagyon várom a szerdát!!!
dehogy nézlek!én is ennek a híve vagyok,abszolut!
és most én is így állok hozzá.de tudod,a kisördög azért ott van...laborlelet formájában...de ettől még reménykedek!
amúgy más tüneted nem volt?
olvastam,h cici igen,és a pocidban?szoktak mondani szurkálást,stb.lehet,h a pisilési inger is az,és a fáradékonyság!sőt!!!!
Remélem, hogy igazatok van:)
Hát, most nehezen bírom, nagyon:( Áááá, nem erős vagyok, hanem hülye:) Mégis meg kellett volna vegyem a tesztet!
Ilyen hamar nem lehet még a mensitől a leesés:) Láttad nekem is milyen cikkcakkos a görbém:) Van remény, csak kitartás!
Én sem szeretném elkiabálni,de szerintem is tuti! :-)))
Úristen,hogy bírod ki szerdáig????Te nagyon erős vagy!!!!
Ma vagyok a 16. napon!Tegnap és ma is vannak ovu-fájdalmak.Még azért ma reggel akcióztunk,csak kedvünkre :-DDDDDD
Reménykedem kicsit,bár mivel ebben a ciklusban volt magas a pro,félek,de tényleg bizakodom inkább,hátha valami csoda folytán lehetséges... :-)
Hát, most itt mondták egy páran, hogy babás vagyok, megmutattam a hőgörbémet:) De, azért csak óvatosan reménykedem!
Holnap nem tesztelek, csak akkor veszem meg! Majd szerdán reggel lesz a pisi:D
Ne izgulj,ez még nem jelent semmit:) Hányadik napod is a mai?
Szuper!Ezt szerintem már tényleg biztosra veheted,de persze ne kiabáljunk el semmit!!!
Holnap mikor tudsz tesztelni?Nagyon kíváncsi vagyok,bár csak délután tudlak olvasni,vagy reggel 8-9ig!
Nekem tegnap 36.8 volt,szóval 1 tizedet esett...remélem,ez még semmi rosszat nem jelent! :-S
Szia!
36.9:)
Miért mennél az agyamra? Azért vagyunk, hogy segítsük, biztassuk egymást!:)
Tegnap mennyi is volt Neked?
Jó reggelt!
Mizujs a hőddel?
bocsi ha az agyadra megyek...
Nekem 36.7 volt...remélem,nem kezd el szépen lefelé kúszni...
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: