Akik szeretnek kötögetni, varrni hímezni. (beszélgetés)
Sziasztok!Én is utálom a telet meg a hideget.De ma igazi tavaszi idő van nálunk.Le is cseréltük a nagykabátot vékonyabbra.Hétvégén állhatok neki megvarrni a kis dzsekimet:)
Caffi,tényleg szuper a falfestésed!Ha közelebb laknál,felfogadnálak nálunk is egy kis munkára:)Nyáron az egész lakást festeni akarjuk. Majd kérek tőled ötleteket.
Valami sablon segítségével rajzolod fel a falra,vagy teljesen magadtól?
Hát igen gabilive ,én is így szabok ,szemre észnélkül.De biztosan tudnál jó tippeket adni!caffi nagyon ügyi vagy!Szépek a falfestések!
Én is dolgozgatok már kint egy kicsit süt anapocska ,csalogat kifelé!
Tegnap itt lógtam éjjel 1 óráig....bár nem volt mozgás számomra érdekes fórumokon....azért jól elvoltam:S...így a reggeli ébredés se jött össze 7-kor....9-ig aludtam.....hát csoda h nem végeztem a dolgommal?
Jó munkát!!!
:)))
A dolgozás nálam is elmaradt,viszont főztem 2 napra való kaját,az legalább letudva.
Lányom az előbb elment a nagyanyjával,úgyhogy bevonulok én is a műhelybe bugyit varrni:)
Jahhh bluz megmentve....főzni nem volt időm(a fiam ma éhezik:D)de anyukának lett új meltartója:S....cicifix begumizva....bár ezt még gyakorolni kell,majd nem veszek annyiszor levegőt:D,kicsit szoros lett!:)....és nyitás elöttre vállaltam vendéget....ezt jól elfelejtettem...itt rohangálok egy pizsi alsóban,és az új cicifixben.....jó kis nap a mai:)
Köszönöm a segítséget!
D
Épp ezt akartam javasolni,hogy esetleg varrhatnál bele csipkét,vagy ilyesmit:) De már megoldottad:)
Meg ha nem látja az ember,úgy nehéz tanácsot adni...
Huhh...ezt most nem teljesen értem:)
Azért lett nagy a dekoltázsa,mert kivetted a betétet,vagy már eleve nagy volt?És miért kellett kivenni belőle?
Ha ujjatlan felső,akkor esetleg meg lehetne emelni válltól...
Jaaaaaj mennyi gondunk van:D....
Bár nem hinném h nagy a kuffer.....de ami takar....az azért mégse hangsulyozza ki annyira!
De ha van rövid kabid....ak hajrá....ha azt szereted,ezzel se lesz gond:)
Én is rövidet gondoltam,csak nem tudom hogy állna a nagy fenekemhez:)
Ha meg hosszabb,övvel,az még jobban kiadja a nagy kuffert.
Nagy fenék,nagy gond!DDD
Nagyon-nagyon jó lett!!!Ügyi vagy!Egyáltalán nem gagyi.
Esetleg egy javaslatom még lenne,ha nem baj:az oldalpántra(csipkére) még lehetne varrni egy keskeny gumit,belül a fonákjára(olyasmit,mint a vállpánt).Ez kívül,a színén nem nagyon fog látszódni,viszont jobban tart,erősebb lesz.
Tegnap vettem egy vékony türkizkék(vagy zöld?) anyagot,bélelt tavaszi dzsekinek.
Szerintetek milyen dzseki divat mostanában?Hétvégén a plázában olyan kis derékig érő rövid,sportosakat láttam...
Hát tőlem nehezen fogtok megtanulni szabni,mivel nekem is tanulnom kellene:)
Csak szabásminta alapján vagy "szemre ész nélkül" szabok:)
Meg is van,a fogyós naplómban:)
Ezen még biztos sokat kell alakítani a mellforma és méret után,de kiindulási pontnak talán jó.
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek kötögetni :)
- A lányomnak szeretnék varrni egy olyan hordozót, amiben a babáját tudja hordozni.Tudtok segíteni benne?
- Enged a fekete párnahuzat amire karácsonyra szeretnék fehérrel hímezni..
- Az ovis ágytakaró milyen méretű? Szeretnék huzatot varrni rá.
- Kanapéra szeretnék huzatot varrni, mert a boltban elég húzós az ára. Hol találok ehhez szabásmintát? Készített esetleg valaki ilyet már?
- Hol tudok venni hímezni való anyagot alapnak, ha pl. kötényt szeretnék hímzéssel díszíteni?