Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-) (beszélgetés)
Először lehet, hogy frászt kapnék.
De biztos nagyon örülnék.
Ugyan már miért fájna a mi szívünk. Summerrel nagyon jó úton haladunk. Mi nem novemberre, hanem decemberre fogjuk várni a babánkat. Nekünk egyenesen a Mikulás hozza majd. :)
Hát igen.
Te hogy vagy?
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok?
Sajnálom hogy nem beszélgethetünk a babaváros fórumon.Már lassan megint kezdődik az izgulás?
Én két naponta Hipp Natalt iszom, és szedem a Lenkei Alap vitamint (ez nem terhesvitamin) ezt is 2 naponta. Vagyis, hogy pontosabban fogalmazzak felváltva. És minden nap iszom egy Kal-Mag-ot. De a Hippet leszámítva már előtte is szedtem ezeket.
Ha majd pozitív lesz a teszt akkor amíg a doki mást nem mond minden nap fogom a Hippet inni. Szerintem most ez a legtermészetesebb kismama vitamin, amit kapni lehet.
Lassan tele lesz az oldal az én beírásaimmal:-)
Hol vagytok?
Aki peteérésen túl van várakoznak....
A többiek akik még előtte vannak???..
Akiknek pont most van őket megértem:-D
Szed valaki valamilyen terhesvitamint?
ezek a tünetek együtt jól hangzanak:-) Időben a beágyazódás van most kb, igaz?
Hát a suli már csak ilyen.-)
Hát pedig még a vonathoz menet is öklendeztem. És ez már tegnap és tegnap előtt is volt, de eddig úgy gondoltam azért mert éhgyomorra vettem be a vitamint. De ma nem.
Nem ma nem udvaroltak, ma nagyon hülyék voltak. Elég sokat kiabáltam is.
Ma egyébként dél körül krémes rózsaszínes folyásom volt, de a következő szünetben már nem volt semmi.
És ettől a fronttól nagyon fáj a fejem.
Szóval ma jól összejött minden. Szerintem korán fekszem.
jajj, még jó hogy csak reggel voltál rosszul.
Korai ez még babás tünetnek, de nem lehetetlen...
Jó vacsizást! Mi is még előtte vagyunk:-)
Ma nem udvaroltak?
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban?
- Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban!
- A 6 éves gyermekem 17 kiló és nagyon rossz evő, tud valaki valami megoldást, hogy megjöjjön az étvágya?
- Éppen elfogy a gyógyszerem, mire nagyon nem kellene, hogy megjöjjön, tehetek valamit?