Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-) (beszélgetés)
Sziasztok! Végre haza értem, kicsit hosszú volt ez a nap. Reggel nagyon sza..ul voltam. Olyan hasmenésre keltem, aztán nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne hányjak. Viszont az a fura, hogy napközben már nem volt semmi bajom.
Remélem nem a suliban szedtem össze valamit.
Most megyek vacsit főzni később még mesélek.
Szia!
Én tegnap éreztem ezt!! És jött is képzeld egy kis előtejszerű valami mikor megnyomtam... Adja isten hogy baba miatt legyen mindkettőnknek!!
Igen ezt mind tudom!
Igen és egy tesztet csináltam de az első kép pont olyan mint ami nekem van...de remélem, hogy a következő napokban már erőseb lesz!!!!!
Tünci!
Megnézted a linket a jóstesztekről?
Én sem tervezem. Mert ha nem jön meg úgyis pozi lesz a HCG teszt, nem?
Ha meg megjön, akkor meg teljesen felesleges a jóstesztelés.
Teljesen elfogadtam amúgy is, hogy csak akkor fogok tesztelni ha késik.
Mivel kb. kettő-három nappal a nemvárt mensi előtt már amúgy is nagyjából tisztában vagyok arról, hogy meg fog jönni, nem hiszem hogy sokat segítene, ha két nappal előtte jóstesztelni kezdenék:))
Szóval én nem jóstesztelek, de HCG teszttel sem fogok próbálkozni nemvárt előtt, csak után...
igen, szerintem is az a lényeg hogy folyamatosan ugyanazzal a teszttel nézve erősödik e a csík napról-napra....! Én ezzel nem próbálkozom, és nem is tenném, mert sok a negatív tapasztalat..
Csinálja még Tüncin kívül valaki a jóstesztelést?
Szerintem ez megint nem lényeges, hogy milyen erősségű. Az a lényeg, hogy minden nap ugyanolyan erősségűvel nézd.
Ezen a linken láthatod, hogy milyen az amikor terhesség esetén a joslóteszt szépen erősödik.
Sziasztok!
Azért nem tudtam lenni mert pont áram szünet volt!
Van különbség a 40 és a 20 érzékenységű ovu tesztek között? Tudom, hülyén hangzik! Szóval csak arra lennék kíváncsi ha egy 20 érzékenységűvel csináltam volna a jós tesztelést akkor erősebb csíkoknak kell hogy legyen mint a 40 -nél?
jó étvágyat mindenkinek!
Én megint lelépek aztán este visszaolvasok:-)
huh, látom zajlik az élet itt:-) Tünci, kitartást és még szerintem ne éld bele túlzottan magad, de nagyon jó jel ha pozitív az ovuteszt...Kivi vagyok a többire is!
Jeju, nagyon hamar elmegy egy hét!! nekem 10 nap kereken a nem várt ideje... ÚÚÚgy várom már hogy tesztelhessek!!!
Phirys, remélhetőleg sikerült elkapnod a jó időt, látom ti sem sokat tudtok együtt lenni:-) Az én görbémen is csak 3 akció van..:-( Na de remélhetőleg jókor akcióztunk:-)
Krisznya hogy vagy?
Cherry örülök hogy párodat kiengedték! Ápolgasd csak, és ne keseredj el ha most nem lesz kedve... Majd húsvétkor:-)
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban?
- Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban!
- A 6 éves gyermekem 17 kiló és nagyon rossz evő, tud valaki valami megoldást, hogy megjöjjön az étvágya?
- Éppen elfogy a gyógyszerem, mire nagyon nem kellene, hogy megjöjjön, tehetek valamit?