Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek! (beszélgetés)
Kicsi a valószínűsége, hogy ezek után pozitív lesz még...
Most eléggé meg voltam győződve, hogy pozi lesz..., sosem láttam a mellemen eret.
Természtesen azért reménykedek még, de ami egyszer negatív....
Úgysem csinálnak semmit, max bogyót kapok, hogy megjöjjön, de a következő ciklusomban úgyis ugyanez lesz... Fogamzásgátló nélkül mindig is ez volt.
Bízom benne, hogy így is sikerülni fog a baba, elvégre itt van Domi, és május végén is majdnem sikerült.
sziasztok
A méh szurka esetlegesen lehet jót jelent:)
Első pisiből ha van baba erősebben mutatja ki.
Én meg patiszont rntokk,így is 200 fok van,de ember szereti nagyon.
Nálam sincs semmilyen tünet. Múlt hónapban biztos voltam benne, hogy sikerült, pozit is teszteltem. Most úgy érzem nincs baba.
De legalább jönne meg akkor... :(
Nem mondhatnám.
Néha émelygek, de szerintem ez csak a meleg. Illetve szúr a méhemnél...., belenyillal a mellembe olykor.
De a mensinek sincs jele.
Nálad?
Nem tudom... 25-ös érzékenységűvel csináltam, mondjuk 2. vizeletből... A legutóbbi ciklusom is 32-33 napos volt, gondoltam, így okés lesz.
Tegnap kijött a cicimen egy ér, ezen pedig felbátorodtam....
Szia!
Én a 44. napomon vagyok szintén egy reggeli jó nagy negatív teszttel... :D
Sziasztok!
Most teszteltem egy negatívat. Mensi sehol, én meg a 32-33. napon vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Ha júliusban lejár a Roacuttan/Aknenormin/Sotret fel lehet használni még szeptemberben, októberben?
- Agusztusban kell szülnöm és júliusban lesz meg a 180 munkanapom. Igy is kaphatok gyedet?