Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek! (beszélgetés)
Van itthon tesztem,gondoltam rá hogy csinálnék...de még van másfél hét a menszeszemig...
Egész nap tart a hányinger,hol enyhül,hol erősebb!!!És a szédülés is ...a két fiamnál nem volt ilyen...
Remélem olvassátok ezt a fórumot,mert tanácsot szeretnék kérni...
Napok óta szédülök és két napja olyan erős hányingerem van...
Ma reggel pl. ahogy kinyitottam a szemem már forgott az egész szoba és olyan erős hányingerem volt,hogy a férjemnek kellett behozni a lavort,mert ki sem értem volna a fürdőig.
Ételtől nem lehet,mivel mindenki ugyanazt ette,és csak én vagyok így.
Terhes lehetek,de max pár hetes,attól már lehetnek ilyen erős tüneteim???
uh, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
gratula! mondtam én....
Jó, de holnap mindenképpen! :)) Nagyon nagyon nagyon szorítok! Úgy örülnék, ha sikerülne! :)
Amúgy szokott ennyit késni? Tünetek?
Jajj, lécci lécci nyiss már egy naplót! :)) Tökre kíváncsi vagyok rátok! :)
Hű, megy ám az idő, már majdnem 11 hetes vagy. Ne aggódj, Dominál is így volt, először voltam négy hetes, 2 hét múlva meg már 7. :)
Annamary, remélem már csinálod a tesztet! :) Ennyi késés után most is kimutatja a teszt!!! Szóval irány!!! No para! :)
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál és képzeljétek 10+4 hetes vagyok...
a furcsa, h pont 4 hete voltam, akkor voltam 5 hetes... az létezik, h már ilyenkor gyorsabban nő a baba?
Annamary, megy a drukk!!!!
gumi-nyuszi: policisztával is lehet terhes az ember, tuti neked is sikerül.
niki1: várjuk a híreket!!!! :)
Hát Böbe, ez tényleg komoly... kíváncsi eszek a végére..:)
liza: majdnem elkezdtem a naplót, de megint a lustaságom győzött :)
Szia! Nagyon nincs mit írnom mostanában. :) Elvagyunk, semmi extra nem történik. :)
Mi újság van nálad?
Sziasztok!!!
Liza, mi van veled, a naplódba se írsz, hiányzol:))))
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Ha júliusban lejár a Roacuttan/Aknenormin/Sotret fel lehet használni még szeptemberben, októberben?
- Agusztusban kell szülnöm és júliusban lesz meg a 180 munkanapom. Igy is kaphatok gyedet?