Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek! (beszélgetés)
De a doki telóba nem mondta hogy ez jó vagy nem baj vagy valami?
Nekem meg szerdán megjött,este már semmi nem volt a betéten.Reggelre egy kicsi...a múltkori megismétlődik.
Nekem anno azt mondta a vnő,hogy az izmok feszülnek,és a hasizmodat érzed ilyenkor,azért van.Ezért jó a Mg.
Mikor volt a masid? Lehet írtad nem látom:s
Első UH?
Ha május 10 volt az utolsó mensi,akkor a terhességed a 8.hétben van.A 10.hez teljesen jó a 25-i peteérés.
Nem igazán értettem amit írtál. Reggel nyújtozkodsz és megfeszül a hasad? Vagy hogy? Amúgy én is elkezdtem a CalMag plusz D-t szedni pár napja, lehet azért nem érzem mostanában annyira a pocimat.
Na azé, én meg pont egy hét múlva megyek UH-ra, de már tiszta zizi vagyok, kész horror ez a várakozás.
akkor lemaradt a 2-es máj 25 volt a Pé,bocsi
Szia Krisza, te is tapasztaltál olyat mint én?
jóreggelt:)
A magneB6 jó én is azzal kezdem a napom hgy beveszem.
Na én most belekuszálódtam a dátumaidba. Az előbb írtad hogy az utsó mensi máj. 10. Még meg is néztem, hogy kerek 2 hét van köztünk akkor, de akkor a május 5-ös pé hogy lehet?
Sziasztok!
Szép kis nyári időnk van ma. Kezd fájdogálni a derekam, hamarosan sztem megjön. Igaz kedden kellene, de van egy olyan érzésem, hogy hamarabb volt az ovum, lehet vasárnapra megérkezik. Legalább végre nyugtom lesz.:D
Akkor este is veszek be magne b6-ot:)
Nekem is volt ilyen a lányommal.De nekem a lábam is görcsbe rándult éjjelente.MagneB6-ot javasolt a védőnő.Ez az izomfeszülésre jó.
Sziasztok:)
Egy kérdés, mióta tudom hogy terhes vagyok, hajnalban reggelente többször arra kelek, hogy nyújtózkodok úgy hogy megfeszül a a hasam is nagyon. Ez mi a fene?mert ez olyan összehúzódásfélét idéz elő nem?
Remélem mielőbb a pozi tesztől fog virítani a táblázatunk:)
Igen, nagyon jó, hogy ennyien lettünk! És leszünk még többen is hamarosan, drukkolok a többieknek is!
Szia gratula:)))Hát, hogy teremnek 1-2 nap alatt ezek a kismmaik hihetetlen tényleg te vagy már az 5.ik tegnap óta:))))
Június 4-én teszteltem pozit.
4 hónapja próbálkoztunk, 2. baba.
ÁEK kórház, szülés dátuma még csak kalkulátorral van meg: 2012. 02.08.
Rendben! Megírod nekem az adatokat? Mióta próbálkoztatok, mikor volt a pozi teszt, melyik kórházban és hol szülsz és ha már tudod a szülés dátumát, akkor azt is! Köszi! :) ja, és azt is, hogy hányadik baba!
Köszi! Igen, most már beírhatsz!
Anita gratulálok neked!!! :) Szeretnéd, hogy beírjalak a táblázatba?
Hát igen, csak fura, hogy ekkora különbség van köztünk, pedig majdnem egy időben hoztuk össze. :)
Én a dátumot is tudom hogy máj 5 volt Pé mert akkor volt UH:)
Csak rákerestem neten és az van hogy az első hét a mesi a 2.meg átmenet és a középidő a megtermékenyülés szóval mindenkinek egyformán kéne,nah jó de ez már mindegy is hisz a baba jön meg születik mikor ő akar:)
Ja, értem. Akkor nektek biztos nem középidőben jött össze, hanem később. Olyan rossz ez a várakozás, most nekem is majdnem egy hónap, mire jön a következő uh...
jun22 én voltam akkor én 6 hetesnek gondoltam magam,akkor voltam 4 és csak petezsákot látott 8mm-t és azt mondta 4 hét mulva menjek vissza nah én 3 hétre megyek mert nem bírom ki:)
Ja, már látom, hogy 13-án mész, jó sokat kell akkor még várni. Hogyhogy ilyen későn mész csak? Nekem már a mai uh is nagyon későnek tűnt, nemhogy két múlva, az már lassan a 12. hét lesz.
Biztos jól nézte a doki? Nekem május 4-én jött meg utoljára, és már a 9. hetet kezdtem. És a baba méret szerint is pont akkora.
Mikor mész uh-ra?
máj 10 én volt az utsó mesi,elvileg 7 hetes vagyok doki szerint most 5 hetes,nah majd az UH-n kiváncsi vagyok mit mond 13-án:)
További ajánlott fórumok: