Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek! (beszélgetés)
Hát kb.ennyi lett volna most a kérdésem azért köszike a válaszokat:)
Remélem sikerül majd.
A magán tanárom megvetette velem a kezdők angol nyelvkönyvét de feleslegesnek tartom azt megtanulni mert elég lesz azt a sok szóbelit kidolgozni és azt megtanulni vagy rosszul gondolom?
A szókincs kb megegyezik.2-3 mondat nem elég. Készülj többel, mert a vizsgáztatók elviszik a beszélgetést, ha úgy gondolják, h nem mondtál eleget. Szóbelin a lényeg, h beszélj.
A mostani érettségi feladatokat nem ismerem, de valószínűleg igaz, h könnyebb az alapfokú vizsga.
Kérdezz nyugodtan.
Na akkor az lenne a kérdésem, hogy ha alapfokú nyelv vizsgát szeretnék most letenni akkor elég e az a szókincs az irásbeli feladatokhoz amit a szóbelin kell tudni?
Másik kérdésem az lenne, hogy ami fent van a neten szóbeli témakör asszem 20 db.és ha ahhoz mindegyikhez mondok 2-3 mondatot az elég lesz e?
Még egy utolsó kérdésem lenne én tavaly érettségiztem estin középszintű angolból és azt mondák könnyebb lesz a a nyelv vizsga igaz ez?
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett:)))
Ja, spontán. 2009 január végé abbahagytam a gyógyszert, de akkor még nem akartunk babát. Jöttek a 40-50 napos ciklusok... Augusztus 1.-én jött meg és akkor mondtuk a férjemmel, h akkor jöhet a baba. és nem jött-nem jött. Már rosszul is voltam, de azt hittem valami vírus, rohadt fáradt voltam, de akkor a munkahylemen is túlórázni kellett ( hát persze, h fáradt voltam a sok munkától :)) Sőt még azt is kitatláltam, h tuti pco-m van, ergo terhes nem lehetek....
és novemberben ránézett a férjem a mellemre és elképedt, h mekkora lett.... hát innen jöttünk rá...szóval én is 3 és fél hónap után teszteltem pozitívat....
És hogy sikerült ilyen ciklus mellett teherbe esned? Spontán doki nélkül?
Én anno 3 és fél hónappal az utolsó mensi után teszteltem pozitívat.
Gondolom akkor simán szültél, ugye? Nekem császárom volt, úgyhogy előbb nem akartunk, most február óta próbálkozunk.
Én szülés után azt mondtam amúgy, hogy köszi de majd maximum 10 év múlva szülök. :D Ahhoz képest elég sokat csökkent az idő. :))
Én már a szülés után terhes akartam lenni. De aztán Kristóf 4 hónaposan olyan rossz alvó lett, h hónapokig nem akartam. Most már megint rendeződik az alvás téma, és azt hiszem megint megértem rá, h jöjjön a következő baba.
A héten voltam az orvosomnál rákszűrésen és ő is rábeszélt...
Én is így vagyok vele, hogy végre valaki... :D Mindenki néz rám hülyén, hogy nem tudom mikor fog megjönni. :)))
Ja és én meg ma a 35. napomon vagyok! :D :D
Na, hát üdv a klubban. Végre még valaki...:)
Tegnaptól próbálkozunk, 2 baba, következő mensi kérdéses (már a 34. napon járok) és a Szent Jánosban fogok szülni...
Szia! Üdv köztünk! :)
Hát akkor kezet foghatunk ciklus ügyileg. Ugyanez vagyok én is, csak nekünk két és fél év után sikerült a kisfiunk. :)
Írsz nekem adatokat a táblázathoz?
(mióta próbálkoztok, következő mensi, hol és melyik kórházban szülsz, hányadik baba)
Uh, jó sokan vagytok/vagyunk. A táblázatba én is beiratkoznék :)
Rólam még annyit, h mensim olyan össze-vissza van, h még a nőgyógyim is kerekíti a szemét. Épp a héten voltam nála, most is jót nevettünk rajta. Szervi bajom nincs, hormonok rendben. Legutóbbi ciklusom 70 napos volt.....:)))) és a fiúnk is ilyen ciklus mellett fogant meg, kb rögtön...
Szóval lányok, no stressz, ha nekünk sikerült, akkor van remény.
niki1...én ugyan túl vagyok az angol vizsgán, de angol tanár az eredeti végzettségem, szóval kérdezz bátran.
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Ha júliusban lejár a Roacuttan/Aknenormin/Sotret fel lehet használni még szeptemberben, októberben?
- Agusztusban kell szülnöm és júliusban lesz meg a 180 munkanapom. Igy is kaphatok gyedet?