Akik legjobb barátnőt keresnek (beszélgetés)
Par napig eleg szep ido volt,de most megint rossz.
Milyen filmeket szeretsz?
Most a baratnomeknel alszom szombatig es utana megyek a baratomhoz es kedden jovok haza :)
Te?
Nekem majd majusban lesz 4 vizsgam.
Elore is sok sikert neked hozza!
Nekem most par napig suli szunet :)
Addig is eldegelek :)
Es veled?
Szia!
Jelenleg kertes házban lakok, most újra a családommal. Tavaly nyáron Budapestre költöztem a barátomhoz, majd együtt Szegedre költöztünk, és idén nyáron visszaköltöztünk a szüleimhez. A kutya szempontjából mindenképpen jobb:).
És te hol élsz, kertes házban, barátoddal?
Szeretsz főzni?
Szia :)
Köszi ! :)
Nekem sajnos nincs kutyusom(egyébként a német juhász kutyák a kedvenceim) de van a barátnőmnek egy nagyon édes 2 éves csivije :) és őt imádom.Kép is van róla fent.
Szabadidőmben vagy a barátomnál vagyok,vagy barátnőkkel és persze sokat a kiskutyussal :)
Kertes házban élsz?
a 3,5 év sem olyan kis idő:).
Kitartást kívánok a a sulihoz!
Mit szeretsz szabadidődben csinálni? Van valamilyen háziállatod?
Nekem van egy nagyon édes kis yorkshire terrier kutyám (1éves). Vele nagyon szeretek sétálni...
sziasztok, levelező partnert esetleg hétvégi kissebb Budapesti, pest környéki sétákhoz keresek barátnőt...
cél egy kis fogyi :)
Az nagyon szép idő 8 éve :) Gratulálok hozzá!☺
Nekem is van barátom,most lesz 3,5 éve.
Én itt a Nyh. fősulin tanulok,jövőre végzek (2 éves)
igen, van már lassan 8 éve:). Együtt is élünk...
Neked van párod?
Én is szeretem a gyerekeket, óvónéninek készültem, de aztán mégsem az lett belőlem. De ami késik, nem múlik...
Hol tanulsz?
Nem,én nem keresek barátnőt,van nekem sok és 2 barátnőmet már 15 éve ismerem(velük nagyon jó a kapcsim)
Valójában csak tanácsokat kezdtem el itt adni,annak akinek nincs,vagy csalódott.