Akik eldöntötték, hogy le kell fogyniuk, különben sosem lesznek boldogok! (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocs, hogy ünneprontó leszek, de ekkor marhaságot!!!! :D
A boldogság nincs összefüggésben a tömegünkkel....
Sőt!
Számos kövér ember boldogabb, mosolygósabb, mint girnyó társaink!
Tisztelet a kivételnek, a besavanyodottak nem tartoznak ide....
De nehogy már azon múljon a boldogság!
Komolyan mondom, ha valakinek problémája van a súlyával, és komolyan gondolja, tegyen ellene!
Na de ilyet kijelenteni?????????????
Ez sok mindentől függ. :)
Hogy mennyit mozogsz napközben fogyókúrátol függetlenül, ülő vagy álló munkát végzel, mennyit eszel... :) De 5-6 kg-t gyorsan le lehet adni. :)
hát ha tudnék, akkor nem szenvednék évek óta :)
5-6 kilónál akár a sport és kis odafigyelés is elég lehet nem?
Ismerem az érzést... de nálam ez most más, más kell legyen!!! Ezért is gondoltam, hogy itt majd támogatjuk egymást a nehezebb időszakokban..
Mennyit szeretnél fogyni?
Szia! Persze, hogy fontos, de ide akárki jöhet, módszertől függetlenül :)
Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok!
Várok ide mindenkit, aki elhatározta, hogy az évek óta tartó túlsúlyától végre megszabadul, aki úgy érzi, nem lehet boldog igazán amíg kövér.
Mindegy milyen okból, mindegy milyen módszerrel, csak támogassuk egymást!
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Kötelezhetnek rá hogy bent altassam a gyerekem az óvodában, különben nem kapja meg az ebédjét?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Finita la commedia. Eldöntöttem, válok
- Nálatok hogy zajlott? Párod megkérte a kezed, vagy eldöntöttétek közösen, hogy összeházasodtok?
- Megcsalás, majd 2, 5 év szünet után újrakezdés. Boldogok lehetünk?