Akik babát szeretnének (beszélgetés)
Èn is nagyon bíztam benne ès sikerült :)
Drukkolok neked nagyon!!!!! :)
Gratulálok!!! :)
Legalább már neked a hónapod lett a Március :D
Hátha követünk nemsokára mi is, szépen sorban,vagy akár egyszerre :)
Hajrá csajok...
És a vérvételt is ő csinálja? És ha el is felejtette miért nem csinálta meg? Nem egy hosszadalmas dolog. . .
Én a múltkor 20.000et fizettem - UH, kenetvétel, és mert rámnézett. . . pfff
Én most nagyon mérges vagyok :(
A mai napra kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. 2 hete azt mondta telefonba hogy csinál UH-t és vérvétel is lesz. Először kb. 1 órát keller rá várni. Azután csinált egy UH-t minden tökéletes szerencsére. Elfelejtette hogy vérvételt ígért szóval majd csak április 27-én lesz. De miért felejti el ? Az rendben hogy sok páciense van de nem írja fel valahova? És a flegma stílusáról nem is írok inkább :( És ezért fizettem 5000 forintot :(
Elolvastam, amit belinkeltetek-a használati útmutatót, azon nem írja kinek mikor hova kell kenni- mármint hogy ki mi miatt szeretné kenni magát. Gondolom a krém mellett azért ott lesz.
Pillangó hajrá, reméljük dolgoznak odabent :)
Köszi, aranyos vagy.
Remélem, hogy már osztódik a kiskrapek és jövő hétre be is ágyazódik... :DDD
Attól még dolgozhat a jobb petefészked, meg termelődik a petesejt, max nem tud kijutni, mivel lezárt. De csodákról már hallottunk. Sőt, olyat is, valakiről megállapították, hogy teljesen steril, még is sikerült teherbe esnie :)
De jó, hogy egyáltalán sikerült valakinek ebben a hónapban. Jó lenne, ha minden hónapban minimum 1 embernek sikerülne, és akkor előbb utóbb mindenki sorra kerülne :D
Most ebben a hónapban tényleg sikerült lefoglalnom magam és nem ezen kattogni, mert annál nagyobb csalódás ér sajna, ha megjön.
Amúgy az az érdekes, hogy eddig minden hónapban amikor vége volt az ovunak, már rá 2 napra kerestem meg figyeltem a tüneteket. Minden wc-re menéskor azt lestem, hogy van-e pecsételő vérzés, ami lehet akár beágyazódás is. Figyeltem hogy szúr a méhem, melleim, stb. Most meg semmit nem figyelek, most valahogy nagyon jól sikerült kihúzni ezt a témát ebben a hónapban. Bár lehet az is közre játszott, hogy talán 4 nappal később volt ovum. Bár nagyon izgi lesz ez a maradék 1 hét is... De azért nem is figyelem a tüneteket, mert már elvesztettem a hitem, és úgy érzem, hogy ebben a hónapban sem sikerült :( Hogy miért, azt nem tudom, de így érzem.
Bár a héten végzünk a lakással is, áterneztük meg kifestettünk, új bútorokat vásároltunk, stb. A kisszobát kiürítettük, szóval ott áll üresen egy szoba, és arra vár, hogy legyen egy gyerekünk. Nem akartam semmit az utolsó pillanatra hagyni és már év eleén elkezdtük ezt az egészet, de azt nem gondoltam, hogy hamarabb kész lesz a lakás, mint hogy teherbe esnék. Ez olyan nyomasztó :(((
Link kimaradt:
Érdekelt a téma, hogy akkor hogy is van, hogy kenjen majd és találtam is egy használati útmutatót a neten, itt több problémára is ír eltérő kenési módokat. Menstruáció beállítására azt írja, hogy 12.-26. napig kell kenni. Akkor én is rosszul írtam, hogy 28. Lehet rosszul emlékeztem.
De a lényeg Timi, hogy te már pozitívat teszteltél és ez már nagy szó :)))
Hát de elvileg ez azért van, hogy beállítsd a menstruációt. És mivel a normális ciklus 28 napos, így azért kell addig kenni, hogy utána megjöjjön.
De természetesen mindenki úgy használja, ahogy szeretné. Én másképp tudom, illetve a barátnőm is így állította be magának 28 naposra, így én is így fogom majd használni. Attól más még használhatja másképp :)
Köszönöm a választ :) Akkor nem rendelem meg majd csak jövőhétre, akkor Pesten leszek.
És minden esetben a 12.napon kell elkezdeni kenni? Pillangó ezt írta, te Timi hogy az ovulációkor. Csak mert nekem szerintem a 10.nap körül van ovulációm.
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Akik az idén döntöttek amellett, hogy babát szeretnének
- Akik nagyon szeretnének Babát:)!
- Cukorbetegek akik babát szeretnének!
- Akik mostanában szeretnének babát
- Vannak olyan szülők, akik nem (csak) egy pici babát szeretnének magukhoz venni, hanem esetleg idősebb(ek)et?