Akik babát szeretnének (beszélgetés)
Ha ebben a hónapban nem sikerül, akkor megy vizsgálatra, úgyhogy még nem tudjuk nála mi a helyzet. Nekem úgy mondta a doki, HA a párom eredménye jó, akkor jön az átjárhatósági.
Neked is figyelték UH-al? Mióta szeretnétek babót?
Sziasztok babavárók!:-)
Régóta olvasgatom már a hoxa több fórumát is, de most jutottam el addig hogy írok, mert nincs kivel megbeszélnem a várakozási idő történéseit.
Mi már 1,5 éve próbálkozunk, első baba lenne (nekem).Januárban elmentem dokihoz, hogy kezdjük el a vizsgálatokat. Hormonok tökéletesek. Peteérés minden hónapban megvan. Egyszer a jobb máskor a bal oldalon. A bal petefészkem hozzá van nőve a méhemhez, a doki azt mondta ott veszélyes lenne ha teherbeesnék. A jobb tökéletesen. Most-gyógyszer nélkül-lett két tüszőm. Az egyikben már hétfőn megvolt a peteérés, a másik ultrahangon még 14mm-es volt.Ez a héten már elvileg megrepedt.Most figyelem magam, mert a beágyazódás ideje lassan eljön. De szurkát érzek a petefészkembe.Jövő héten megyek újra Uh-ra. Ha sikerül, akkor ikrek is lehetnek, ha nem akkor megy a párom vizsgálatra. Aztán annak függvényében átjárhatósági lenne a köv.lépés.
Van valaki aki hasonló úton jár mint mi? De mit mindenki véleménye érdekel :-) Kellemes délutánt nektek!
Csajok :)
Ma férjhez megyek :) áááááááá most már izgulok, főleg a templom miatt- tuti elrontom az esküt!
Drukkoljatok :)
Kira jó pihenést, szerezz sok-sok energiát :)
Pillangó drukkolunk jövőhétre!
Lillus, mi újság?Teszt vagy valami? Az jó hogy még nem jött meg.
Legyetek jók !
Akkor az lehet beágyazódás ha 7 nap múlva nem esedékes nem?
Köszönöm, már nagyon várjuk :) Igazából szerencsére így nem gondolok arra hogy megjött, úgy tervezem a menyecske tánc után azért én is elengedem magam és megünneplem hogy asszony lettem :) Már szilveszterkor sem ittam, mert készültem a babára, szóval most bepótolom hátha ez kell neki :)
Sziasztok.
Szia Sylvi, sok sikert :-)
Nekem ma kisse veres volt a folyasom, nem tudom mitol lehet, elvileg 7 nap mulva kene megjonnie. Beagyazodasnak szerintem korai lenne. Bar abba sem vagyok biztis, higy mikor volt peteeresem, szoval....
Regi nektek sok sikert es sok boldogsagot elore is. A jo ido miatt mar kedvez nektek a holnapi nap :-)
Szia
Üdv itt köztünk :) Nagyon drukkolok :)
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, véletlenül akadtam Rátok.
Január végén tettem le a tabit, doki mondta, hogy az első rendes menziig célszerű védekezni. Párom komlyan is vette, aztán a régi kerékvágában meg is jött március 12-én, (nem 28, hanem 30 napra, nekem tabi nélkül 29-31 naposak).
Szóval most jön az első próbálkozós hónapunk, amihez én nem fűzök túl sok reményt, mert már annyi kudarcot olvastam az interneten... Úgy állok már a dolgokhoz, hogy lesz ami lesz. De azért jövőhéten amit lehet beleadunk. =)
(Szüleimnek húgom és én is elsőre összejöttünk, szóval sose lehet tudni.)
Hajrá mindenkinek!
(Bp-i vagyok, június elején meg esküvő =) mi is kis családit akartunk... szülők meg rendeset... remélem azért sikerül 40 fővel megúszni...)
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Akik az idén döntöttek amellett, hogy babát szeretnének
- Akik nagyon szeretnének Babát:)!
- Cukorbetegek akik babát szeretnének!
- Akik mostanában szeretnének babát
- Vannak olyan szülők, akik nem (csak) egy pici babát szeretnének magukhoz venni, hanem esetleg idősebb(ek)et?