Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Szia!
Én nem próbáltam bár láttam a szórólapot. Nem tudom, hogy milyen szakaszra állították össze nekem 1es szakaszra nem jó. Találtam benne olyanokat amit első szakaszba nem ehetek meg.
Sziasztok!
Az egyik ételszállító cég ajánlkozik,hogy napi 3-szori Atkins kaját házhoz/céghez/ szállítana 999Ft-ért.Próbálta már Valaki?
nekem is megjött :)
Állítólag nem fogja be a hajat.. de nemtom
Köszi, de nem ezért mondtam el...:)
rántott pulykamell, főtt karfiol ez az ebédem nagyon finom. Épp most ebédelek, mert itt déltől bolodokháza van legalább 2ig aztán 3kor meg elmegyek haza...:) ma akara befesteni a tesom barátnője a hajamat, de megjött a mikulás és így nem lehet állítólag.
Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Üdv Monokli a csapatban!:)
Hát,én kinyúlok ebben a melegben!:P Rajtam ruci van, kis pántos, lenge, de nem tetszek magamnak: ott az az úszógumi!:P
A sima szoknyákat én se szeretem! A naci jöhet, csak most belesül a hátsóm!
Megelőlegezetem magamnak egy halásznacit! Most vettem!:) és Csípőgatya!!! Jaj, úgy bele vagyok zúgva!:)))
Kaja: tyúkhúsleves, sült husi. Van itthon gombám, cukkinim, abból majd kreálok valami köret félét!
Rika! Sajnálom ami veletek történt! :(
hogy hogy el lett halasztva 2x???
Ha nem vagyok indiszkrét.. :P
Sziasztok én még új vagyok itt.. :)
Én is megpróbálom az Atkinst, már régebben csináltam csak aztán jött a kis jövevény és az a kis minimano mindig mindent annyira kívánt...
Hát és én szerettem volna a kedvébe járn XD
És jöttek a kg. Most Bencus lassan 7 hónapos nem szopizik ideje végre hozni a régi formám...
Jó étvágyat! Én a habos kávén vagyok túl. Reggeli majd csak 10 körül.
Sajnos akinek nagyon sokat kell leadni, az 5 kg még a kezdetén nehezen vesz észre magán. A külvilág néha az első tizest is ritkán veszi észre. NA majd a következő tizest igen. És megkérdezik: Te fogytál valamennyit? És amikor közlöm, hogy 20kg, akkor leesik az álluk. NA ezért jó nekem a mérleg :) Ez tapasztalat volt.
De alig várom már, hogy csak -5-6 kg legyen rajtam és végre felvehessem a 38-as ruhatáramat. Ott ficánkolnak a kis szexi bugyik és melltartók... na és a szép ruhák. Ezért is érdemes kitartani :)
Ha pedig elérem az álomsúlít kinyitom a pénztárcát és veszek egy csomó divatos rucit még!!!
Szia!
Nem is nagyon fogok mérlegelni (mérleg hiányában). Érzem, hogy könnyebben mozgok, nincs olyan kerek fejem és nekem ez így hirtelen elég is. Kitartok és nem fogom feladni. A szoknyát még meggondolom. Épp most reggelizem:
2db virsli pár karika uborka de nagyon küzdök, meg tea
Szia!
A mikulás miatt akkor nemis igazán tudtál most mérlegelni. De semmi gond, mert majd utána hatalmasat esik a mérleg mutatója! :)
Én nagyon büksze és boldog vagyok, mert lement az első atkins hét után 3,5 kg!!!
éljen, éljen, éljen
szoknya: én sem szerettem a szoknyákat, aztán elfoglaltság miatt rákényszerültem :(
a lényeg, hogy az egyense vonalú nekem bejött, sokkal vékonyabbnak látszom benne :)
a gond nyáron az, és ezért hordok szabadidőben inkább nacit, hogy a combim összeér és ha okat kell menni, akkor kidörzsölődhet :(
különben lehet kapni sztreccses anyagból, ami hosszú és az akkor is jó lesz rá, ha lefogytál
kitartás a nehéz napokra
Sziasztok!
Látom zajlott tegnap az élet...:) nekem megjött a mikulás ugyhogy nyűgös vagyok, de éhes nem. És édességhiányom sincs (na jó így reggel 7körül még jó hogy nincs...:) ma hosszú és unalmas napom lesz. Melo 3ig aztán haza és egyedül leszek a párom csak 10körül jön meg. Nagyon nem bírok nekiállni melozni már most nagyon meleg van én meg nem igazán szeretem a szoknyákat így nadrágban aszalódom. Valahogy csúnyának érzem magam szoknyában ezért nem hordok soha. De lehet kellene venni 1-2 darabot, de minek ha úgyis lefogyok akkor meg nagyon lesznek..:)
én kisebb súlycsoportomban csináltam és nem is gondoltam volna, hogy pár hónap múlva lementem spárgába. megvan a kazi és a könyv is. Sajna még sok a felesleg egy-két gyakorlathoz, de majd én is folytatom, mert tényleg szupi
én szeretek táncolni, de az aerobikot nembírom még. na ezért jó a norbi aerobzónája és a kick-boxja, mert az én súlycsoportomnak való
most elbúcsúzom , a pizsim fel van lőve, és a férjem jön billentyűni a helyembe :)
A sonkachipsre írtam, hogy iszonyatnem a norbis pudingra, mert az finom.
Én egyébként sparban vettem, de kidobtam, ehetetlen.
Kaisers asszem, de nem esküszöm meg rá...
lehetett Auchan, Metro is (mert ezekbe járunk többnyire)
ja, torna, mit csináltál, hogy így kivagy?
lassan nekem is el kell kezdenem majd a komolyabb edzést, hogy gyorsabban menjen le.
még az l-carnitint nem kezdtem el szedni, az auchanban valami pezsőtabletta forulát kaptam csak. Majd elmegyek egy sportboltba érdeklődni, hogy mi lenne jó
ti szeditek még?
A norbi puding fincsi!:)Csak kicsit sok benne a ch még így is... Ráadásul megy tőle a hasam!:(
A sima cba-s puding is édesítős, és olcsóbb, mint a norbis!:)
Juj, sonkacships!:) Hol láttad???
Nekem a puding bejött, a turórudi nem. A szalámijait kerülöm, mert drága. A kenyere sem ízlett, inkább nem kell. De nem tartom rossznak a norbi diétát, a kazijait meg szeretem, pont dagiknak való.
Különben annyiban dicsérem őt, hogy akarvalamit a pénzen kívül is. Na meg a ch csökkentett dolgai sem rosszak. Vettem fagyit tőle és a 2. szakaszban néha bele is fér, az íze finom.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)