Akik Atkinseznek (beszélgetés)
kola: én is nagyon szeretem és egy időben elvette az étvágymat. most azt vettem észre, hogy éhségroham jön rám tőle, így most inkább vizet iszom. A könyv csak az aszpartam miatt nem tanácsolja, mert az bekavar a cukornak.
De szerintem ha neked nem csinál ilyet akkor igyad. Inkább ezt, mint vmi csokikát :)
Ez nekem is jól jönne. Éppen el vagyok keseredve, hogy tartom magam a dolgokhoz és mégis feljött a leadottból 1,5, pedig ennyinek kellett volna lefelé menni. Biztos beszélnem kéne a mérleggel, hogy fogyozó és nem hízó kúrán vagyok, tehát ennek megfelelően mozduljon ki :)
Volt vmi különleges amit csináltál? Vagy csak az egyes szisztémát tartottad végig? Mennyit bűnöztél, stb?
Hát ennek nagyon örülök.:) El sem tudnám képzelni cola nélkül. Semmi édes íz, legalább ez maradjon meg.:)
23 kg, az nem semmi, én biztos nem lennék képes rá.:( Csodálom az akaraterőd. Én 3-4 kg-val küszködök már ezer éve. Most remélem sikerül.
Sziasztok.
Szerintetek, ha minden nap iszom Norbi italport CH menteset, az megállíthatja a fogyást? Mert ugye a Cola light sem javasolt:((
Na ma csináltam egy olyat.. hmm fini lett.. csak nem tom a savanyú kápi ch-ját, mondjuk elvileg 3,3... én akarok hinni, remélem annyi...
Nem nagyon tudok főzni úgyhogy nézzétek el nekem.
Vettem egy pörkölt szaft kockát (kiszámolta a cht 3,4) és egy húsleves kockát (1,2) negyed kg daráthúst (1), és 350 gr savanyú kápit (a többit bedobdtam a fagyasztóba) Az kb 15 ch és három adag kijött belőle. :D Na jó én raktam rá egy kitejfölt már a kiszedettre. De akkor is kijött durván 8 chra egy nagy adag nem is tudom mi... de fini volt!!!!!! :)
Találtam egy tápanyag táblázatot.
Szerintetek jó ez?
Még egy kérdés a savanyú káposztába mennyi van?
Ez a táblázat szerint 3,3 ch.
Annyi van benne??? Konzerveset vettem..
Sziasztok! Itt is vihar volt az éjjel, rettentőn fújt a szél! De legalább utána egy kicsit hűvösebb lett...
Ma zöldbableves lesz (a családnak). Még fogalmam sincs, nekem mit kellene enni. Talán egy kis sült virslit párolt káposztával!:)
Régen amikor édességhiányom volt, kikevertem egy kis vajat, édesítőt, kakaóport, rumaromát! Jó kis csokikrém, és elég volt belőle egy kiskanálnyi,hogy megnyugodjon a belem!:)) Olyan az íze, mint a sport-szeletnek:))
Szia!
Ez nem hangzik rosszul a probléma csak az, hogy ha az én kis családom összeül akkor az legalább 2csirke áldozatot követel. Anyukám hurka, kolbász, pároltkáposzta, törtkrumpli kajcsira gondolt. Hát egy kis túlzással ezt meg is ehetem. Mondtam neki, hogy a káposztámat majd én megcsinálom édesítővel, a kolbász rendben, a hurka hát egye fene azt a kis rízst ami benne van a krumpli meg kimarad.
Annyira rosszul aludtam, hogy nem is emlészem arra, hogy aludtam volna :)
Hajnal 1/2 4-kor is a zuhany alatt álltam...
Kellene egy klíma, de az sem igazán tesz jó a szervezuetnek, bár időnként le lehetne hűteni valamennyire a szobákat... a nagy beruházás?
Megyek vasalni, mert a nyitott ajtón kersztül jö be egy kis levegő és talán nem kapok hőgutát :)
Az éjjel a vihar a műa.székeket felakasztotta a kerítésre...
Hát nehéz ügy. Szerintem nagyon finom római tálban a grillcsirke, hogy be teszel alá 1 kg sót és úgy sütöd meg. Hozzá vmi köret a rokonoknak. Vagy ue, csak vmi vegyeszöldségen sütöd meg.
Én meg teljesen kivagyok, hogy a súlyom a hétfői egy hetes atkins óta nem lemegy, hanem +1,5 kg vissza jött a 3,5-ből. És nem értem miért. Nem igazán mondható, hogy bűnöztem volna, a nagy melegben enni is sokkal kevesebbet eszem. A mensesszel nem tudom mi van, de még nem kéne megjönnie. Lehetséges, hogy a nagy melegben vizet tartana bissza a szervezet? Csak reménykedem, hogy nem csalódom a diétában és tényleg hatásos lesz megint. Na mert persze nem bírtam ki, hogy ne álljak rá a mérlegre :(((
Fel akarok majd próbálni vmi ruhát, amit eddig nehezen tudtam begombolni, hogy az mit mutat.
Persze ez az egész dili azért van, mert az ember a tööx tizet 2 hét alatt akarja leadni. Most itt parázok nektek :)
Nem lesz natúr husi, csak ez a két kajcsi. De lehet nem is akarok majd enni, ha sok minden megtetszik és sok mindent ki akarok próbálni akkor úgyis el leszek foglalva.
Én végül túrót ette tegnap édesítővel. Finom volt és nagyon jól esett. Már 3napja nem reggelizek. Vagy elfelejtek vagy nem vagyok éhes. Most még éhesnek érzem magad, de tudom, hogy megiszom a reggeli teámat és már nem is leszek éhes.
Nekem nincs húsundorom...:) imádom a húst csak most 7végén nem tudom mit főzzek jönnek a keresztfiamék és hát olyat kéne amit én is megehetek és ők sem fintorognak.
Soha eddig nem volt husi undorom, pedig nálunk mindig az volt gyerekkoromban. Talán a sós és zsíros dolgok miatt. Asszem kicsit sajtozni fogok, vacsira is kockasajtot ettem.
A husiból is direrkt vettem marhát, több féle disznót és csirkét. Állandóan felváltva ettem és mindig változatosan.
Talán csak velem van most baj, bezizzentem teljesen a melegtől. Most éjjel is olyan fülledt idő van, hogy ordítani tudni kínomban. A gyerek is annyira nyűgös miatta, nem eszik, az meg kikészít engem. Kicsi kora óta gond a kajálás :) Ezt tőlem örökölte :) Gyereknek olyan betegesen sovány voltam, hogy nyomták belém a vitamint stb, hogy felszedjek vmennyit. Talán túladagolták :))))
Szóval nem kívánom a csokit, de vmi édeset úgy ennék. Van ötletetek, hogy mit lehetne ami bele fér ch-ba, valami kaja?
A buliban nem lesz natúr husi? Azt dögivel...
A pörkölt is fini csalamádéval, na de tésztával persze jobb:(
Hát kitartást, szurkolunk neked!
No, én is szenvedek ezerrel! Látom, tombol a húsundor! Ma sült kacsahusi volt, jó zsíros-ropogós bőröcskével! Blaaaa! Nagyon utáltam!:P
Viszont egy jókis sertéspörkölt jöhetne!:)
Kínomban megettem egy natúr joghurtot! Jó hideg volt!:)) Jobb, mint a csokis jégkrém!:P
Van egy csomi diétás nápolyim! De még nem nyúltam hozzá!:) szerintem túl sok benne még így is a ch!
:) nekem nincs bajom a hússal. Csak jól kell megcsinálni. Meg választékosan enni. Nem mindig csirkemellet hanem néha disznóhúst is. Most 7végén megyünk a párommal a cégesbulijukra. Ott lesz vegyespörkölt hát attól félek, hogy kénytelen leszek bűnözni. Hogy egyek ott úgy, hogy ne szegjem meg? Aztán lehet megoldják a problémámat, mert ha egy picit is csípős valami azt én már nem eszem meg. Lesz még babgulyás lehet inkább azt eszem. Talán kissebb bűnözés a bab, mint egy jó nagy szelet kenyér, vagy egy tányér krumpli.
Nagyon melegem van. Még mindig bent vagyok a melohelyemen és dolgozom 1000rel. Baromi sok dolgom van még. De legkésőbb 1óra múlva elmegyek haza. A melo megvár.
Amúgy hogy vagytok?
Na igen, én is csak kis célokat tűzok ki, nekem az, hogy a mérleg végre 8-assal kezdődjön :)
Édességhiányom nekem is van, de érdekes, hogy nem csoki, vagyi után, hanem egyszerűen édes íz után. Biztos a sok hús és sós miatt.
Én egy jó édes görögdinnyét ennék, még jó hogy nincs itt az igazi dinnye szezon :)
na egy őszibari i megtenné, ahol csogor a lé a karodon végig :9
na éhes is lettem...
de ne húúúúúúúússssssssssssttttttttttt
Én ilyen célokat tűzök ki... mindig egy kicsit és sok kicsiből lesz a nagy.
Most az a cél hogy az 1-es eltűnjön a mérleg elejéről:) :)
Akkor még sokáig itt leszünk egymásnak a fórumon, mert én is még egy csöpke 30-ast szeretnék leadni! :)
Az első héten lement 3,5 kg. Aztán őrültködött a mérleg a héten, de amjd hétfőn reggel adom a 2. atkins hét eredményeit.
Tök ciki, mert azt hittem, hogy a naplóba írás nem nyilvános, erre most fedztem fel, hogy az :)))
Pedig csak magamnak szántam, hogy rövid leíráásom legyen a diéta menetéről.
Ez van.
Sziasztok! A fasírt receptet megtaláljátok a receptek között. A képoszta még mindig ugyanaz a rómaitálba készült kápi. Nagyon ízlik lehet a többit is így csinálom meg...:)
Igen biztos, hogy ment le. Könnyebben húzom fel és le a nadrágjaimat...:) befér a kezem még pluszba a nadrágomba...:)
Nekem 4 kg-t kéne leadnom. Kb 10 éve szórakozok vele és egyszerűen nem megy.
Hát remélem most sikerül.:)
Nekem volt az első három napban, szédülés fejfájás.. nem alvás (de az lehet a meleg miatt)
Mostmár nagyjából elmúlt...
Sokat iszom, nincs itthon olyan cucc amivel tudnék bűnözni, ahoz meg lusta vagyok hogy vegyek.
A rakott kápi és a fasírt recept engem is érdekelne fent van a receptek között???
Sziasztok.
Tegnap hál isten én sem bűnöztem, pedig a párom mellettem evett meg egy hatalmas adag fagyit.:)
Csurgott is a nyálam rendesen, de megálltam. Azt hiszem napról napra könnyebb ez a fogyókúra.:))
Én most kezdtem másodszor az Atkinst és érdekes mód nem szédülök, semmi fáradtság. Az első alkalommal egy hét kemény szédülés hányinger jelentkezett. Lehet, hogy megszokta a szervezet a CH megvonást?
Egyébként engem is érdekelne a fasírtrecept.:)
Milyen fasírtot csináltál?
És vmi rakottkápit is írtál...
A receptet le tudnád írni!
Ja, és nagyon nagy dicsérte, hogy nem bűnöztél :)))
De ígérem, hogy most már én sem fogok.
Különben hogy érzed, ment már le vmi?
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)