Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Na ne keseredj el ez miatt kedves Rika!
Lehet, hogy nem akarják észre venni!
Az a fő, hogy lefogyj! Na persze jól esik az embernek, ha megdicsérik az erőfeszítéséért, de majd ... csak türelem, és akkor a sárga irigység is megeszi őket :)
Te milyen korpatablettát szedsz?
Írtátok azt az 5-6 Ft-osat, de nem kaptam...
Monokli!
Nem kaptam a dm-ben semmi rosttablettát, így vettem meg a szűztea +cla max bogyót. Te használod rendszeresen?
Na mert most olvstam a fórumon, hogy sok személynek nem jött be. Na én nem ettől akarok fogni, mint sokan annak tartják (fogyiszer).
Mi is annak a rosttablettának a neve? Msot nem találom a hozzászólásokban?
rajtam van még 20 kg felesleg :)
úgyhogy még maradok egy ideig...
Láttam, hogy S. Tünde átigazolt más helyekre.
Rika még nem kezdte újra. Így maradtunk egymásnak!
Te tartod bennem az erőt! Tehát nehogy feladd!!!
Bevettem egyet estére, nemm tudom mikor fog hatni, remélem nem éjjel :)
Teljesen kihalt a fórum.
Megnéztem a neten a tegnapi aktívban azt a 190kg férfit. Szóval nem derült ki, hogy miért nem fogyott a gyomor gyűrűtől, de ha attól nem ment neki, akkor miben reménykedik? Mert egy műsor nem old meg semmit...
De azért kiváncsi vagyok a műsorra, hátha lesz vmi praktika...
Kicsit nehéz a visszaállás, főleg, hogy minden félét ettem és csak jöttem-mentem, térültem fordultam és megettem vmit. Tegnaptól nincs ez és hiányzik, illtve éhes voltam.
De vissza kell szokni!!!
na igen, a kieső fizetés elég nehéz ügy, mert gondolom nektek is megvan amúgy minden egy második babára, hisz már 1x meg kellett venni
PL. ágy, kocsi, ruha...
Ja tegnap óta elkezdtem atkins barátunk utasításainak betartását :)
Kissé nehéz az átállás, hisz csoki, fagyi, kenyér, süti és minden lecsúszott az elmúlt héten. Az a jó, hogy a mérleg nyelve nem csúszott feljebb :)
Tegnap virsli volt a reggeli, majd kovi ubi pulyka husival, este meg sajtkavalkád tarjával. Na ez nem a legjobb, de így ikerült. De szaunáztam egyet, hogy az anyagcsere emelkedjen.
Na igen tényleg elég nehéz. Nekem is lejár a gyedem, ami elég szép volt, mert a családival együtt 70 körül volt. Most a gyessel meg 20-on ezret fogok kapni :(
A helyemre felvettek egy csajszit, aki elment szülni, így felvettek egy 3-at is, így túltelített a hely. Bence miatt jó lenne itthon maradni még, de össze kell majd húzni a gatyúszíjjat. A férjem se kap 3 éve fizuemelést :(
Szeretnénk egy második babaát, hogy Bencének legyen tesója. Szinte semmi + a szülésen kívül nem kell, hisz minden megvan már.
Na persze már nagyon jó, hogy Bence nagyobb és nagyobb így a szabadság is, jobban el lehet menni, de azt hiszem egy tesó jó lenne neki. Nagyon nem húzhatom, hisz elmúltam 35 éves :(
Ti hogy vagytok ezzel?
Na ezért is kell lefogynom...
Szar az egész úgy ahogy van :(
Nem tudunk megélni, vagyis szeretném ha Atti hazajönne Németoból... és ő nem talál olyan munkát amivel minket eltartana. Én a vásározással együtt keresek olyan 50-80 ezer ft-ot. Az elég kevés..
Én próbáltam 54-es nacit ami nem volt jó rám és egyszerre utána egy 46-t, ami igen...
Mondjuk a szabvány az nekem a c und a. A piaci ilyen, mint amit írtam :(
NA majd számolj be mi mindentvettél :)
Cmben nem mértem. Csak ruhaméretet tudok mondani neked. 54-56asossal kezdtem és kb. 46-48asat hordok most, felül kell a 48as...
De ma megyek ruhát venni kiderül :D
Én ellene vagyok a mosogatógépnek, mert mielőtt beleteszel bármit, el kell öblíteni, ha meg már elöblítettem, akkor el is tudom mosni... nálunk ezért nincs :)
Amúgy nézz szét Cora, Auchan, MediaMarkt, Keravill (ha még van) stb. boltokban, vagy a neten :).
jó reggelt!
nekem megint komoly megpróbáltatásom van. A kolleganőm névnapját tartjuk, szerdán meg egy másik kolleganő névnapját. Hogy fogom ezt túl élni. De tartja benne a lelket, hogy beleférek az m-es nacikba...:) (megjegyezném, hogy 42-es, 44-es naciméretről indultam!) Kicsit még passzentos a lábaimon meg a hasamon, de már rámjön.
Szia Monokli!
Teljesen elájultam a mérlegelődtől! Nagyon szépek az eredményeid, csak így tovább!
Cm-ben is mérted?
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)