Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Sziasztok! Csíkom közepes, lehet, hogy kell ennem egy kis szalonnát, vagy tornázni kéne? Majd jövő héten kezdem, eddig túlélést próbáltam.
Megírnád a keton csík pontos nevét!köszike
1 hét alatt be kellene indulnia, ellenőrizd le tesztcsíkkal, hogy beindult-e a ketózis
Jó reggelt!
Valamit elrontottam mert ma reggel 20dkg-al többet mutat a mérleg.Most már 1 hete csinálom fogytam ugyan 2kg-ot, de nem érzem hogy beindult volna a ketozis.Be kellett volna indulnia?:(
én a Jacobs Night&Day koffeinmentes instant kávéját szeretem
Tudott valamit.Én múlt hét csütörtökön kezdtem 89,8-ról.Most 87,6-ot mutatott a mérleg.Ez jó!:))
Remélem ez így is marad.Kitartás mindenkinek.
Jó reggelt!
Igaz, hogy egy hét múlva akartam mérni,de sajna vagy nem mérlegfüggő vagyok! Képzeljétek! A harmadik nap után -1,5 kg. :) Nagyon boldog vagyok! :) Lehet mégiscsak tud valamit az Atkins! :D
de valami oknál fogva több ch van benne mint a sima univerben
Köszi, még olyat nem vettem, de majd most :)
Bár a Norbit nem csipázom olyan nagyon, de mindent megteszek, hogy a maradék kilóimtól megszabaduljak!
Van a Norbinak majonéze és mustára is cukor nélkül, én azt használom minden lelkifurdalás nélkül!
Szerintem sem érdemes megvenni a könyvet! MÁrcsak azért sem, mert ott a receptek nem igazán vannak magyarosítva, tehát némelyiknél még a fülem is ketté állt, amikor olvastam! Írtam itt az egyik fórum címét, pont neked, hogy ott vannak jó receptek! Én egyébként ma pont tojást eszek, igaz csak a 3.napom, de eddig minden nap mást ettem. :) Császárszalonna nagyon bejött paradicsommal, és bevallom ici-pici majonézzel. :)
Szerintem itt mindent megtalálsz. Virsli, túró, kolbász, sült husi,grillcsirke, sajtos hús,karfioéos hús....meg ilyenek.Keresd a receptek között.Ne egyél folyton egyfélét, mert nem fogsz kitartani, ha ráunsz a diétára!
Hahaó!Van itt valaki?Érdemes megvenni az Atkins könyvet?Vagy elég amit innen az internetről leszed az ember?Mit esztek vacsiram? Én már nagyon unom a tojást!!!:(
Melyik az a koffeinmentes amelyiknek nincs rossz utóíze?
Én normál koffeineset iszom.Próbáltam a koffeinmenteset is, de nem éreztem küönbséget.
Sajnos én mindíg nagyon keveset ittam.Most,hogy atkinsezem erőszakkal is legurítok pár pohár vizet.Pedig a sok folyadék fél siker.
A könyv nekem is megvan :) Már egy pár éve, kaptam páromtól, de eddig valahogy idegenkedtem tőle. Igen sokat iszom, így veszem el az éhségemet. Nem használok aspartam tartalmú édesítőt, mindig szaharin alapút veszek:) Most ebédeltem! :) NEm mondom, tudnék még enni, de majd vacsit. :)
Hát akkor Te hozzám képest "nagyivó" vagy.Nekem ennyi folyadék jó ha két nap alatt lemegy.Atkins könyvében olvastam,hogy koffeinmentest lehet inni,csak ne aspartam tartalmú édesítőszerrel.
Köszi! Igazából megiszom napi 3-3,5 liter folyadékot. :) A koffeinmentes kávét próbáltam van is itthon 2 fajta. Akkor ez mehet többször is a rendes mellé?? :)
Rászóltam, megint fáj a fejem sajnos. Remélem tényleg csak az elején van, mert nekem nem csak a fejem, hanem a szemem is el szokott kezdeni fájni. :( A 90 naposnál is a második nap és harmadik nap fájt a fejem, utána nem. Köszi lányok!
Nekem is eleinte sokat fájt a fejem,de ez lehet a kevés folyadéktól is.Egyébként nagyon finom koffein mentes kávék is vannak,ha valaki szereti a napi 3-4 feketét jó kis tejszínhabbal, és nem akar annyi rendes kávét inni.
A fejfájás elmúlik az elején van csak...
Köszi szépen! A kávéról én sem szívesen mondok le, tegnap ittam reggel, meg egyet délután. :) Utána jobban is lettem, bár azért estére kellett a gyógyszer ismét, mert csak fájdogált a fejem. Ma eddig minden ok, remélem meg is marad. :)
Sziasztok! Mostanában nemnagyon érek rá annyi a munka idebent. Ma reggelre visszaállt a csíkom közepesre, nem is rossz. Két nap alatt elértem. A fejfájás a front miatt és a szénhidrát megvonás miatt is lehet, de ha túl vagy az első héten, már nem fog fájni. Én is 2 kávét szoktam inni tejszínnel naponta, arról nem vagyok hajlandó lemondani ez nálam szükséglet, pedig ma reggel már nem is hiányzott, csak megszokásból ittam.
Szia!
Itt a portálon is van recept, Hoxa jóvoltjából! :) Húsételek - atkinseseknek és húsimádóknak.
Még nem próbáltam ki őket, de egyik sem lehet rossz!
Sziasztok!
Én minden nap ezzel a problémával küzdök.Sütök,fözök a családnak.Nagon nehéz kibírni hogy legalább ne nyalakodjak bele a sütikbe.Néhány ch szegény receptet én is szívesen vennék.Köszi
Az igaz! De aki az édestúrót is szereti, az mit csináljon?? :)
Húsvét a legjobb atkinses ünnep :)
főtt sonka tojással :)))
Én már előre próbálom magam lebeszélni a húsvéti bűnözésről.Ha addig még lemegy pár kiló akkor könnyebb lesz megállni,hogy ne egyek édességet,amit persze nekem kell megsütni.Ha valaki tud valami finomságot,ami ch-szegény,kérem írja meg nekem!Köszi
:(
Sajnálom!
Én még nem vettem csíkot, gondoltam várok vele egy kicsinykét (pénztárca probléma :( ) De nemsokára fogok venni, aztán majd kiderül.
Sose csaljatok! Nekem 2 napja fehér a csíkom! Nesze neked keksztekercs:((((
További ajánlott fórumok: