Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma reggel 60 dkg-mal mutatot többet a mérleg mint előző reggel. Miért? Nem ettem semmi olyat amit nem lehet. Még zöldséget se!! Segítsetek!!!!!
Lányok, lehet, hogy visszatérek a jó öreg Atkinshez.
Még nem tudom, csak beköszöntem ide hozzátok.
Kiatrtást és sok sikert kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
5 hete csinálom ezt a fogyikúrát, és 5 kg ment le. Most laállt. mikor indul újra?
Ja remélem nem csinálok vele nagy galibát, mert még csak az első szakaszban vagyok! Ugye azért inkább ez, mit mondjuk Boci csoki :D
Kókuszcsókot azt fogok csinálni, mert van hozzá minden itthon :) Aztán legközelebbre (remélem minnél később) jöhet a túrós finomság :)
Van az a kókuszcsók, azt hiszem itt is itt van a recept.. Abból ehetsz nyugodtan. Marcaponés finomság, bár abban számomra sok a kcal, tudom az atkins nem számolja... de azért mégis.
Ha még belefér a napi kajádba,van a norbinak valami update1es joghurtja, abban is kb 5 ch 100 grban.
Egyébként a sparban is vannak kész kaják valaki mondta de én nem igazán néztem meg.
Halat is lehet enni párolva sütve stb az is finom.
ha kell add meg priviben a posta cimed elküldöm a csikjaimat talán ha kettőt használtam :)
Nem mindig lesz büdös a szád. Érdekes mert a 8 hónap alatt voltak időszakok mikor igen, és mikor nem... Van ch mentes rágó is, majd megnézem a nevét :))
Végig atkinseztem, most éppen próbálok visszaállni a "normál" életbe, csak nagyon nehéz.. megtalálni az egyensúlyt. Sajnos.
Próbálom most is kerülni a tésztát rizst krumplit stb.. kenyér.. a fő bűnösöket. De nem mindig sikerül, ma pl bolognait ettem (tudomn ne csábitsalak:) de nagyon minimális tésztával. És mást igy nem is ettem :) Félek hogy hizok, azt nem szeretnék :)
Picit pihentetem a szevezetem mert márciustól ismét nagy erővel szeretnék neki futni.
Addig sem hagyom el magam, csak kicsit "lazábban" csinálom a dolgaim :)
Néha csinálok ebédre lecsós szeletet, abba is ütök tojást és csak úgy ahogy van megeszem :)
Reggeli vacsi nálam általában felvágott és vagy savanyúság, vagy paradicsom paprika stb.
Sok sajt. Néha túró.
Megnéztem a mérlegelődet.Hát nagyon szép!:))
Ez végig Atkins papa?Írigyelek,jó kitartó vagy!
Reggeli:
Főtt Tojás kevés majonézzel, főtt virslivel, sajt paradicsommal.
Ebéd:
Rakott karfiol (nem kell rízs bele) tojással áll össze a rakott rész.
Vacsi:
Tejföl fűszerezve, én pirospaprikával, néha fokhagymával, sóval.
Nasi:
Marcapones finomságot szoktam megcsinálni forró csokinak.
(marcapone sajt, viz, kakaópor + édesitő)
Jó összemelegíteni, hogy forró legyen és picit híg.
Más nasi: pár szem mogyoró
Szia!
Igaz én még csak most kezdtem, de más diétánál bevált az, ha bebűnöztem! Itt meg én az gondolom, ha stagnálni fogok, megemelem a napi ch adagomat, egy pár napig, majd visszaállok normál adagra.
ha megengeded a norbis majonézzel kapcsolatban egy megjegyzésem lenne:)
nem vagyok biztos abban amit irok csak sztem érdemes megnézni: szoval van norbis majonéz de van sima Light majonéz is,. utobbi sztem olcsóbb... de tényleg nem biztos.. sztem nézz utána, mert nálunk norbis majonézt nem lehet kapni de gondoolom drága... mint minden terméke.
nézz light majonéz árat:)
bocsi hogy beleszólok csak gondoltam hátha segitek..
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)