Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Én szegedi vagyok,de nem kaptam sehol ezt a fránya csíkot.Hát ha azért ti nagyobb szerencsével jártok.Hál istennek azért egy kedves hoxazotól beszereztem.
A neve pedig ketophan.
Ma reggel először használtam,de semmit nem mutatott.Azért 30dkg-al kevesebbet mutatott a mérleg.
Pénteken újra megnézem.
Helló, sziasztok!
Hát a fehérjét a majonézhez esszük.
Jó kis párolt,főtt, vagy grillezett husi,vagy virsli,vagy főtt sonka.
Én a következőket sütöm a család megrendelésére:
Lajcsi szelet,fiam kérése.Zserbó,a férjemnek.
Epres,joghurtos túrótorta a lányomnak.
Ja és mindhárman kérték a Méterest.
Én ezen a héten kicsit megemeltem a ch-bevitelt és fogok húsvétkor is bűnözni,de csak módjával.Aztán a jövő héttől újra kezdem a diétát az elejéről nagyon szigorúan.Hátha ettől megint beindul rendesen.
ja ja mondjad csak mondjad csak :dDDD
De én olyat nem ehetek! Kókuszcsókot meg igen.
Bleeee
Úgy ahogy Monokli modja.Én ma is azt csináltam,mert már vagy 8 fehérje várt a hütőbe.Nálunk minden elfogy ami édes.
De ha csinálsz egy linzer tésztát(almás pite tésztája)megkened valami pikáns levárral,fölvered a fehérjét és cukros diót keversz bele és megsütöd,az is isteni.Húsvétkor én is ezt sütöm.
Kérdezetek sütés főzésbe elég jó vagyok.Na ez látszik is a súlyomon.
Mindent kipróbálok ami érdekes és tetszik.
Lánykák!
Készített már valaki otthon majonézt?Nem nagy kunszt és az biztos nincs tele cukorral, amit magunknak édesítővel készítünk.Én ki fogom próbálni. Ez most jutott eszembe.
Tojássárga, hozzá cseppenként az olaj, habosra keverve az egész, édesítővel, pici sóval,ecettel ízesitve.Sztem ez nekünk pont megfelelne.
Köszi!Na megyek,mert hazaért a fiam és már itt szüköl a gépért.
Később még benézek.
Puszi nektek!
Én Pécs mellett, most épp nem esik. De egész nap esett szeretncsére nem maradt meg.
Bencus is most volt azaz nem rég. Egészen meglepően jól viselte... Pedig fel voltam készülve mindenre :))
Én is szoktam enni majonézt ,de nagyon kevesett.kb 1/2 evőkanálal.Nem tudom abba mennyi a ch amit én szoktam venni.
Holnap gondoljatok rám viszem a pici lányom 15 hós szurira.
Ti merre laktok,hogy esik a hó?
Én is eszem, az univerben 5,3 van 100 grban.
100 gr kb két hét alatt fogy el.. Csak nasizok a felvágottak mellé, néha salikra
Nagyon is! Anyu féle mézeskrémesről lemondani, nem lesz egyszerű. Próbáltam rábeszélni, hogy csak kevés süteményt csináljon, de szerintem falra hányt borsó volt az egész.
OFF - esik a hó
hihi nekem nem kell sütni :DDD
Mama mármint Bencu mamája süt, de könnyebb megállni úgy hogy máshol van a süti mint otthon :)
Én talán annyit vettem észre,hogy nem vagyok olyan éhes azután,hogy megittam.
Nem féltek a húsvéti bűnözéstől?Gondolom ti is sütitek a finomabbnál finomabb sütiket.Hát én már ki vagyok tőle,hogy nem ehetek majd.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)