Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Sajnálom ami történt :((((
A mostani diétádba milyen típusú ételek szerepelnek?
Sziasztok!
Január közepe óta orvosi felügyelet mellett csináltam az Atkinst. Mindent betartva, 1,5 hónap alatt fogytam 9 kg-t. Aztán az orvosom csináltatott egy vérképet. Az eredmény alapján azt javasolta, hogy azonnal keressek föl egy klinikai dietetikust, aki komplett diétát állít össze nekem.
Nos, a túzott fehérjefogyasztás miatt a véremben magas lett a húgysav, a hemoglobin, és egyéb értékek. A vizeletem Ph-ja nagyon savas lett, sőt a fehérje is jócskán megnőtt, és vért is talált a labor benne.
Végeredményben sűrű lett a vérem, jó úton haladtam a trombózis, és a köszvény felé.
Megijedtem! Felkerestem egy dietetikust, és nem bántam meg. Azóta ismét fogytam 2 kg-t.
Kérlek benneteket, hogy csakis orvosi felügyelettel csináljátok az Atkinst!
Mindenkinek sok-sok minusz kilót kívánok!
Hú ez jól hangzik.Kifogom próbálni.Köszi!
Holnap ha minden igaz föladom a csomit csak szeretnék valami szépet küldeni a fiadnak.
Amúgy ma kipróbáltam a csíkot és semmit nem mutatott.Majd pénteken újra próbálom.A fórumomon azt írták,hogy meghalt Anettka férje!:(
Hallotatok róla?
simán kis olajon megsütöm a hús szórok rá paprikát, fokhagyma pürével bekenem, sütök mellé szalonát és rárakom :D
Nem éppek kcal mentes, de még nem híztam vele a fogyim során, mondjuk nem is eszem minden héten :)
Én is, én is!!!!!!
Most kavartam ki 1 kanál túrót pici tejföllel és 3 szem édesítővel. Azt eszegetem kiskanállal.
sziasztok!
Most jó kaját föztem, remélem jó a ch tartalom :)
nem tudom, de nagyban segítene rajtam ha valaki megcsinálná és elémrakná :DDDDD
Van darálthúsom, meg szalonnám, tojásom, sajtom veszek hozzá brokkolit :) és lehet csinálok rakott brokkolit :))
Nekem fogalmamsincs hogy mit eszek :S
De már úgy ennék valami jót
is...
Tejberizs a családnak,nekem tonhalsali.Nem túl vastag!
Ti mit esztek?
Én élek, bár már úgy ennék valami finomat...
Ki mit főz holnap, ajánlhatnátok valamit
Ma nekem is sikerült a férjem félrevezetni.A kínaihoz a zöldségbe nem mézet tettem,hanem édesítőt.Nem vette észre.
Így apránként átállítom az édesítőre.
Sziasztok!
Véleményetek szerint a mirelit sajtos pulykamellben mennyi ch lehet?
Tudom, hogy több féle van, de egy saccperkábé jól jönne!
szijasztok
szija:)
lenne egy kérdésem hozzád:)
kiprobáltad már hogy a te diétás madártejed megkostoltatod a családdal? lehet észre se vennék...(na meg nem kell nekik mindent tudni..):)
nem kéne kétfelé fözni:)
de nem szólok bele:) csak egy ötlet volt:)
Tonhalas salátát(zöld saláta, retek), és desszertnek madártejet:) én nagyon édesszajú vagyok, ezért nekem szinte minden nap kell vmi édes...persze csak is diétás...ma kipróbálom, hogy 4 tojásból csinálom, és csak 1 deci tej+1deci vizből készítem a krémet. A tojás fehérjéhez is adok édesítőt...mivel ilyen kevés tejből kevés krém lesz.
Szoktátok a tojásfehérjét édesítővel felverni, és csak úgy eszegetni? (sütés, főzés nélkül)
Sziasztok!Hol vagytok?
Mit esztek ma?
Én kínait csináltam sok-sok zöldséggel.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)