Akik Atkinseznek (beszélgetés)
végre vége számomra az érettséginek,mostmár igazán neki kezdek az atkinsnek!
kitartás lányok! :)
Jó reggelt mindenkinek!
A hízáshoz az én esetemben még csak növő hold sem kellett soha.Az megy mint a karikacsapás.Fogyni viszont............
Hát bizony rám is férne egy jó kis edzésprogram.
Pedig van szobabicaj, hasizom erősítő, lovaglógép, meg lépcsőzőgép is itthon, de nem tudom magam rászánni, hogy ezeken mozogjak.Pedig bőven rám férne.
Hát eddig sikerült megúsznom azt a nyavalyás édesség-evést.Most már ki sem megyek a konyhába, nehogy kísértésbe essek.Amúgy egész nap kint dolgoztam a kertben, csak 8 körül jöttem be.
Tényleg nincs nagy nyüzsi itt az atkinses fórumon.
Mi van csajok? Elfogytatok teljesen? Akkor csak jó ez az Atkins valakinek!Mától én is betartom a fogyit,már csak a mozgásra kellene rávennem magam. Valaki próbáljon már meggyőzni róla,hogy milyen sokat számít ha az ember mozog is a diéta mellé.!:)
Ma még alig ettem.Bár éhes voltam csak a kaja nem volt elérhető közelségbe.Nézek is valami harapnivalót.
Sziasztok!
Ma egész nap kertészkedni fogok.Permeteznem kell,kapálni stb.Remélem ez testedzésnek megteszi.93 kg-ról indulok,és semmi bűnözés.Persze hétvégén lesz a párom szülinapja, megint süthetek tortát.Parizert, kis tejfölt, 2 szelet paprikát reggeliztem.Ebédre valami spenótot kellene készítenem, mert most gyönyörű a kertben.Izgalomból is jut elég.Telefont várok a leendő munkahelyemről,hogy mikor mehetek szerződést kötni,a fiam ma kezdi az érettségit,plussz nekem kinéz egy nőgyógyászati műtét.Röviden ennyit így hétfő reggel.
Füge, jó bicajozást!
Mindenkinek szép napot és kitartást.Pussz.
Úgy látszik,hogy a hétfő a nagy újra kezdés napja mindenkinek.
Akkor hajrá nektek is!!
Azért számoljatok már be,hogy hogy haladtok,és miket esztek.
Jó éjt!
sziazstok:)
ma végre megjött a szobabiciklim:) egyel több eszköz szolgálja hogy minél hamarabb lefogyjak végre:)) tökre örülök neki.. a napokban anyummal összerakjuk. remélem már holnap:)
Az elmúlt 1 hét fogyimentes volt.
Ma reggel ráálltam a mérlegre és már annak is örültem, hogy nem jöttek vissza a leadott kilók.
Hétfőtől újrakezdem.
Hol vannak a többiek, vagy már lefogytatok?
hát megy:) csak már nagyon belassult..
május elsején volt pont 1 éve hogy fogyózok, akkor voltam 97,5 kiló szal 1 év alatt 62,5 kiló ment le pontosan.. igy hogy nagyon belassult szerintem csak 2 hetente állok majd mérlegre...
szerintem havonta örülhetek 2 kilónak...ha annyi lemegy..
és kezdem érezni mennyire zavar már hogy jön a nyár... és nincs kabát ami takar... szal szenvedek...
ahogy egyre kissebb leszek egyre jobban zavar az ami még rajtam van...:D jelenleg ezt érzem..
Sziasztok!
1 hete nem írtam,mert nem voltam gépközelbe.Mérlegre se álltam,de nem is nagyon merek,mert egész héten úgy ettem mint ha nem is kellene fogyóznom.Hétfőtől kezdem újra.
Ti hogy álltok?
messze van még a diétaút vége
legyen már vége végre!
kicsit türelmetlen vagyok mostanában:( stagnálódom:(
meg kell mondjam,h naagyon elégedett vagyok az atkinssel.. :)
12 napja csinálom és bár csak másfél kilót fogytam eddig, én már most sokkal jobban érzem magam :)
csak kitartás kell és meg lesz az álomsúly :)
arra hogy mérje a vizeletben a ketonokat...
elvileg ha ezt az állapotot eléred akkor már elkezdtél zsírból fogyni.. asziszem ez volt a könyvben...
bár én nem használtam sose... végül is ha fogysz azt ugyis észreveszed:)
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)