Akik Atkinseznek (beszélgetés)
:)))
szerintem én sosem érném meg azt hogy olyan sovány legyek hogy hízni akarjak:D
Ti is szoktatok bűnözni?Biztos! csak én minden nap eszem olyat amit nem lehetne.:(
Már rég a végén tarthatnék a fogyinak ha betartom a szabályokat.
csak ott lenne már az a rühes 65 kiló a mérlegelő végén.... annyira unom már..:(
ráadásul teljesen leállt a fogyim..:(
hálás lettem volna ha még -30 kiló után állok neki stagnálni:D mert akkor már nem is kéne fogynom:D
Na végre már hogy itt vagytok régi lányok!!!!
Én is szépen lassan haladok.
Az a baj hogy sokat bűnözök.Minden nap egy picit.
Sokat nem eszem úgy,hogy azért valami eredmény van.Ketozis viszont nincs.
Zsu milyen az új munkahely?Dolgozol?
Füge Te meg már így is olyan szép eredményt értél el.Kitartást mindannyiunknak.
irigyellek:( én stagnálok már egy ideje..:(
kezdek elkeseredni..
Sziasztok!
Hár nem sok hozzászólást kellett visszaolvasnom
1 hét után.Hol vagytok atkinses leányok?Sajnos nem értem rá a géphez ülni.A fogyi viszont elég jól halad, mert 3 kg-mal vagyok kevesebb, mint 1 hete.És ti hogy álltok?
Hahó!
Van itt még valaki?
Ilyet ne írj, hogy sose éred el. Máris elmegy a kedvem.
Nem tudom ki hogy volt négy nap után, de én lelkesen eszem amit lehet, naponta 4-5 alkalommal. Ez nagy szó, mert eddig egyszer ha ettem naponta. Plusz 10 órára már megittam két liter vizet. Amúgy ha 2 deci lement.
Mikor lanyhul a lelkesedés?
Mert attól nagyon félek. Muszáj leadnom ezt a 10 kilót.
Az este felkelés el fog múlni. Annak viszont örülj, hogy inkább innál, mint ennél. De figyelj a 20g ch-ra az fontos. És hogy ne éhezz. A 20grammba nagyon sok minden belefér.
Az én igazi álomsúlyom 59kiló lenne, de azt - reálisan gondolkodva - szerintem sose fogom elérni. Így bőven jó lenne mondjuk a 65 is. Most kb 82 vagyok. Tehát melo van előttem bőven.
Köszi!
Úgy látom kb.ugyanonnan kezdjük, majdnem egyszerre, remélem sikerül. Ha ez a heti 1 kg valóban menne, augusztusra éppen sikerülne elérni az álomsúlyom, amikor is megyünk nyaralni.
A fáradtság tényleg elmúlt, viszont állandóan innom kell, így aztán örökké a WC-re járok, ez azért remélem valahogy módosul, mert éjjel is felébredek (bár ez legyen a legnagyobb bajom).
Most még nagyon elszánt vagyok, nem tudom meddig birom, mert sajna a kenyér meg az édesség az nagyon a kedvenceim közé tartozik.
Szia Haribo.
Heti 1kg-ot biztosan lehet fogyni.
Nekem is ennyit kellene fogynom, de hétvégén mindig megszegem. Amikor abbahagyom mindig visszajön az addig leadott 2 kiló.
Most 1-jén kezdtem és 67 kiló voltam, most 66, de tegnap jóllaktam cseresznyével.
A fáradság, levertség ennek a mellékhatása, 3. nap után megszünik. Semilyen gyümölcsöt nem lehet enni az első 2 hétben.
Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra, mert két napja elkezdtem az Atkins diétát. Sajna hónapok óta nemhogy fogyok, inkább hízok, ezért gondoltam talán ezzel végre sikerül leadnom a felesleges 10 kilómat.
Lenne egy-két kérdésem. Először is egy hét alatt mennyit lehet fogyni? Csakhogy legyen már valami sikerélményem!
A másik: ma rettenetesen izzadtam, és nagyon szédültem, meg fáradt lettem dél körül. Ez lehet a diéta mellékhatása? És milyen rostot esztek, vagy helyette valami tablettát? Ja és grapefruitot, citromot lehet enni?
Köszi ha segítetek, remélem hamar belejövök.
sziasztok!
Sütni szeretnék valamit. De olyat amit én is megehetek a diétába. Ti mit szoktatok sütni?
Szia!Végül ez jó munkahely lesz?Gratula!
Akkor most már ne bűnözz!!!!!
Nálunk 28-án családi banzáj.Úgy kb 30-an szoktunk lenni.Na ekkora kellene lefogyni még egy 3-4kg-ot.Holnaptól kemény diéta.Ma még azért nem,mert Anyósomnak ma van a 60-dik szülinapja.Hát én szerveztem neki meglepi bulit.Tortát sütöttem meg miegymás.4-re jönnek.szóval ma nem megy a fogyi csak a zabi.
Sziasztok!
Túl vagyok az első munkanapomon.Fogyókúra szempontjából nem rossz, mert délutános voltam, és csak 1 kis tejfölt vittem, azt kb 6-kor bekanalaztam.Még jó is, hogy ott nem eshetek kísértésbe.Csak az a baj, hogy délelőtt nem merek inni,mert nem lehet állandóan pisilni futkosni, ha meg délután iszom sokat akkkor éjjel kell fölugrálnom Wc-re.De majd kiaakul valahogy.
Rika, gratulálok!Biztos sikerül a fogyás, csak kitartó legyél!/Ne úgy, mint néha én!/
Puszi mindenkinek!
Szia!
Gratulálok!Nagyon szépek vagytok!Ha az eskűvöre nem sikerült leadnod a fölöst akkor majd most.Sok kitartást neked!
Sziasztok!
Én holnap kezdem újra. Már nem is tudom hányadszor. A legjobban a legelső alkalommal sikerült a diéta. Akkor nagyon jól lefogytam mozgás nélkül. Igaz semmit nem engedtem meg magamnak. Se egy csoki, se egy kis mogyoró. Ezt kellene újra elérnem, csak nagyon nehéz. Főleg a 7végékkel vagyok bajban. Na meg a hús vásárlással. Sose tudom mennyit vegyek. Most mentem férjhez ez talán erőt ad. Mindenkinek sok erőt kívánok.
nekem is sokat kell fogynom,... még 30 kiló... csak ez már annyira szeret engem hogy nem akar letakarodni rólam.. csak az a baj hogy én nem szeretem hogy még mindig nagydarab vok...:( most ugynéz ki ácsorgok egy darabig...
annyira dühít mert régen mindig kaptam magamra egy két gatyát most meg nem...
Szia Füge!Én is csak akkor jutok géphez,ha a lányom nincs itthon.
Te aztán igazán megengedhetsz magadnak egy kis stagnálást!Amennyit eddig fogytál és amilyen jól nézel ki, az magáért beszél.
Már jó ideje lopom itthon a napot.Több munkahelyet is megnéztem, legtöbb helyen a közlekedés volt a fő akadály.de volt olyan is ahol az életkorom.A 12 órás munkaidőt én nem mertem vállalni.Most talán összejön a dolog.Holnap délután kezdek.Remélem ez biztos hely lesz.Nem vagyok olyan vándormadár fajta.Az előző helyemen is 25 évig voltam.
Nekem még nagyon sokat kell fogynom ahhoz, hogy valahogy kinézzek, mert nagyon alacsony vagyok.A hétvégi bűnözés nálam is probléma, de ha lassan is, minden dekának örüljünk ami lemegy.
Most megyek cseresznyét szedni.
További szép napot!
sziasztok
bevallom nem nagyon irtam mostanság..:( nem jutok annyit a géphez, meg szerkeszgetem a saját blogomat szal tök rossz... növérem nem sokszor enged ide...a gépéhez...tökjó lenne saját net..
én asszem stagnálok de hát ez van:( majd beindul valamikor...
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)