Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Muffin péntek jó lenne neked?
Sajna a férjem a héten fogorvoshoz jár-kel :( úgyhgoy csak péntek lesz szabad.
Hello lányok,
Magyarországon vagyok, még minde szanaszét, csak a gépem van összerakva :)
A derekamon elég nehezen marad bent a levegő...:) de azért köszi a biztatást:)
Pedig megfogadtam, hogy havonta fogom magam mérni, erre 1 hétig bírtam.
nem fújtad ki a levegőt :)
Máshol mérted, hízni biztos nem híztál hidd el...
Lehet kicsit túlzásba vitted a fogyit. De az is lehet, hogy nem ittál eleget. Én még nem szédültem meg egyszer se (már nem elöszőr csinálom a diétát). De a mensi megőríti a szervezetedet.
Az én gondom: napok óta fánkot szeretnék enni. Egy jó nagy adag lekváros fánkot. Kezdek megkattanni.
Na ma hogy jártam!Elmentünk a Pennybe kb 12 kor,olyan 9 kor ettem egy tojásrántottát./A dologhoz hozzátartozik hogy baromira erősen mensizek is/Nem tudom hoggy a ch e,vagy a vérveszteség vagy az időjárás,de úgy beszédültem hogy melydnem elájultam a boltban,úgyhogy a férjem belémtolt egy kindercsokit helyben a bolton belül.
Hát nem volt túl jó:)
Lehet hogy a 4 nap két kiló kicsit sok??
Grácia???
Ma ezért aztán márettem kté fügét és egy szem krumplit is a husimhoz nehogy gáz legyen,de kíváncsi lennék a tapasztalt atkinsesek véleményére,voltak-e már így???
Ma is 40 deka:)
Hátra pedig 9 és fél van:)/nem hét hanem kiló,bár táncolni legalább annyira tudok mint Kim Basinger ,se/
Én nem mérem magam. Legalábbis kilókba nem. (Abból még túl sok van:) A farmeremet már le tudom venni anélkül, hogy kigombolnám és a vászon nadrágom is sokkal kényelmesebb. Nekem ez mutatja, hogy fogytam. Jövő vasárnap megyünk a vásárba és kapok egy új farmert:) kíváncsi leszek a méretére:)
Csalánlevél gratulálk a 40dekához. Mennyi van még hátra?
Ma sikerült megint 40 dekától megszabadulnom:
Persze az 1200 kcal és a 20 alatti ch meg volt!
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)