Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak (beszélgetés)
Én tervezem. Irj rám holnap estefele(email cimmel), hogy küldjem meg a jegyzetet.
Megy valaki a holnapi előadásra? Aki esetleg jegyzetelne is?
Nem biztos, hogy odaérek. :(
Kórházlátogatásra hányadik héttől érdemes menni?
Igen tudom és a Fodor utcai rendelő sokkal tágasabb és korszerűbbek a felszerelések úgyhogy majd még meglátom.
De azt remelem tudod, hogy terhességi vizsgálatokra törvény adta jogod elmenni munkaidőben is! Szoval ha csak ezen mulik hogy kinel szulsz akkor ne filozz (szerintem).
Ez de durva... És megvan a videón, ahogy mondja ezeket?
Nekem majdnem ő lett, de nem az én stílusom, orulok, h mégse. Igaz, aki helyette lett, az egy nagy nulla volt. Tőle szívesen vissza kérném amit adtam :-D.
En csak egy kontrollra mentem be a klinikara, mikor az orvosom ugyeletben volt, de kiderult, h toxemiam van, igy a baba nem maradhatott mar bent. Edit volt nekem is a valasztott szulesznom, de az orvosom felhiva, h vajudas nelkul gyors csaszarnal nincs ertelme bejonnie, raadasul Karacsonykor, igy en is a Zsuzsanna nevut fogtam ki, akivel en se szivesen talalkoznek ujra. Inzulinrezisztens vagyok, PCOS-em van, csak 12kg jott fel a terhesseg alatt, a babam megis meglehetosen nagy volt, es fittyet hanyva a mi legboldogabb pillanatunkra beledumalt a baba mericskelos videoba, h jo lenne ha az Anyuka lefogyna, es tuti h rengeeget hizott ha ilyen nagy a gyerek.
Én megkérdeztem és csak szerdán van. Én is úgy vagyok vele hogy évente egyszer kibírom majd, de a 2. babát emiatt meggondolom hogy nála szülöm-e mert oda nem tudok "kiszaladni" munkából még havonta 1x sem.
Igen, szerdánként van rendelés. Azt nem tudom, hogy más napokon van-e esetleg még rendelés, eddig mindig szerdára kaptam időpontot.
Köszi neked is. Ott is szerdan rendel?
Én egyszer voltam a Fodor utcában (akkor még pénteken), legközelebb azt mondták (1-2hónappal később), h ott már nincs. Akkor azt hittem,h az V ker.marad :-(.
Ennek nem orulok, messze van, de évente 1x talán kibírom :-).
januárban mentem kontrollra, én már a 12-be mentem.
én ugyan ebben a szobában voltam :D
Köszi, eddig jól, szerencsére semmi panaszom nincs. :) Persze az elején megszenvedtem az állandó rosszullétekkel, de 12. hét óta jól vagyok. Kivéve az izgatottságot, hogy lesz egy kislányunk. :) Te kinél fogsz szülni?
Már csak a Fodor u. 71-ben rendel. Én a héten voltam, mert nála fogok szülni, úgyhogy ott biztos, hogy zavartalanul működik a rendelés.
Szia! Mesélnél milyen volt a szülőszoba látogatás?
Sziasztok! Tudnátok szülésznőt ajánlani Július 24vagyok kiirva,és esetleg privátba le tudnátok irni hogy ök milyen tarifával válalnak el?Köszönöm
Én sem örülök neki!nemtudom mióta lehet, én decemberben voltam nála utoljára, akkor még a régiposta volt.
Köszi. De nemárrrrr. Ez mióta van így? A Régiposta utcabol mindenki elköltözött?
Köszi szépen! És teltház szokott lenni, vagy van esély rá, hogy jut valamelyik?
Én egy ágyasban voltam de az enyémben közös fürdőszoba volt a masik egy ágyassal. De volt hütő es tévé is, igaz ez utobbit be sem kapcsoltam, szerintem sokan vannak ezzel így szülés után 😊
Egyágyas: 10 000 ft/éj, jöhet látogató, saját fürdő.
Kétágyas: 5 000 ft/éj, nem jöhet látogató, másik szobával közös fürdő.
SZiasztok! Hogy vannak most a sote II-n az egy és a kétágyas szobák? Mennyibe kerül egy éjszaka? Van külön zuhanyzó? Bejöhetnek a látogatók?
De jó :) hogy viseled a terhességet?
Szerintem szerkesztik és talán pont azért mert változott a rendelés. Már csak a 12. kerületben rendel a Fodor utcában.
Sziasztok. Tudja vk h S.Gabor honlapja miért nem működik? A maganrendelese hol van?
Nekem október 11 a kiírt napom. :)
boglarka1 és Bafi, akkor lehet, hogy még találkozunk! :) Én 10.13-ra vagyok számítva, amiből még ki tudja mi lesz :)
Hova valósiak vagytok egyébként? Bp?
Én holnap megyek, úgyhogy majd írok, hogy mi volt 😉
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a betegfelvetelnel van a gyülekező, onnan indul a menet.
További ajánlott fórumok: