Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
:):) igyekszem lekötni magam :) :)
Ohh..imádom, kis pirított tarhonyával és fűszeres kolbásszal:) meg sok tejföllel
igen, a sok hormon is bezavarhat...a munka jó ilyenkor..Nekem is most jutott reggel óta újra eszembe...az már 4,5 óra :)
Szia!
nyugi,tudod nem keresünk tüneteket..))
tegnap voltam a piacon,és lement már a paprika ára,ami lecsónak is jó,így gondoltam jó lesz az ebédnek..))
26-28.nap megszokott jönni..
de most nem érzek erre utaló jelet..meg ugye ez az első ciklus a lombik óta,akár be is kavarhatott..
várok türelmesen..cs-p úgyis dolgozom..)
Szia:)
Lecsót Én is kérek:) Már hetek óta kívánom!:)
Mikor mernél tesztelni? Hány naposak a ciklusaid?
Nekem ma van az inszem utáni ötödik nap és még mindig görcsolget a hasam...félek, hogy mi van, ha ez rosszat jelez..
Sziasztok!
hogy vagytok ebben a szép őszi időben??
itt mindjárt esik.
már fő az idei első lecsó ebédre..)))
ma vagyok a 28.napon..nem merek tesztelni..((
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek szép napot!:)
Koszi. :)
Ja egyebkent meg azt is mondtak, hogy azert johet nagyobb esellyel lombik/inszem utan a baba, mert ilyenkor "hormon sokk" eri a szervezetet es az elkovetkezo idoszakban kicsit jobban mukodik a sok hormon hatasara. (a hormon sokk kifejezet en talaltam most ki, mert nem elmlekszem pontosan milyen szot mondtak, de ez volt a lenyege!) :)))))))
:-)
Nekem ilyet nem is mondtak. Ja, és 0,1 alatti az AMH-m.
Ez mekkora :))) Vannak csodak :))))
Mi ugy jartunk hogy volt egy lombikunk (2010.aug), sikertelen volt es aztan mondtak, hogy "ne keseredjunk el, mert a kov.3 honapban nagyon nagy eselyunk van a spontan terhessegre". Gondoltam magamban - jok vagytok, akkor minek kuldtok el lombikra, ha aztan spontan terhessegrol beszeltek :))) Nah de mindegy is, a 3 honapon belul ugyan nem, de a 4.-ben sikerult es spontan osszejott a baba....
Mikolt
Volt mér ,akinek lombik utén volt inszem.De az a helyzet ezt csak akkor csinálják,ha pl annyira rohamosan javulnak a katonák,hogy látnak a sikerre esélyt.Amúgy nem nagyon szokták ezt csinálni.
Igen,állták a beavatkozásköltségét,csak a gyógyszereket kellett fizetni.
De ez nagyon ritka ám!
(ismerősnél műtötték a párját és az addig nagyon rossz spermakép sokkal jobb lett.)
Annuska
De szép lenne ha követnéd te is Csuppancsot)))
Nagyon sok lánynál hallottam ilyen szép csodákat))
Tényleg nem lehetetlen)) És mindnkináél akkor jött,amior a legkevésbé számított rá))
Hatalmas Gratula..)))))))))
Én is bízoma ,hátha még tengenek bennem a hormonok lombik után..áááá..milyen jó is lenne..)))))
Jajj de jó..))Tényleg????
Hányhetes vagy???..))))))
Lehet buta kérdés,de azért felteszem!:-)
Azt tudom,hogy 90 napig nincs lombikra keret(TB).
De mi van az inszemmel?
Vagy azt lombik után nem is csinálják már?
ha elvégzik,akkor azt is állja a TB?Csak a szurikat kell fizetni,mint a lombiknál?
Tudom buta kérdések,de most ez járt a fejemben :-)
Nah az lenne igazan a jo hir, ha spontan jonne ossze :))) Hajra-hajra!
Akkor majdnem 1 napon vagyunk :) en a 28.on
Akkor hajrá):) gondolok Rád!:) Elhiszem, hogy várjátok már nagyon!!!!
:) Én is remélem nagyon.férjem tömi belém a fehérjét meg a folyadékot:):)
Ó, Mikolt! Annyira sajnálom, nagyon nem ilyen hírekre számítottam. :(
Mit mutatott akkor a teszt? :( Elindult azért valami?
Örülök, hogy pozitív vagy, de biztosan kell majd egy kis idő. Kitartás!
Drága vagy nagyon..köszi..Én várok a soromra szeptemberig..)))
Aztán épp azon nevettünk Férjemmel,hogy most jól összehozunk egy bébit a nyáron,és mindjárt nem kell lombikra menni..
amúgy ma vagyok a 27.napon..
Jol vagyok, koszi. :) Amugy semmi extra. Ma vagyok asszem a 28.napon es ha minden a korabbi ciklusoknak megfeleloen fog zajlani akkro kb 4 nap mulva peteeresem lesz.... Akkor megyunk Haza is mindossze 5 napra, de azert nagyon varjuk.
Hat igen ez a baj ezekkel a beavatkozasokkal, hogy nem 100%, bar mindannyian azt szeretnenk. DE remelejuk most sikeres leszel!!! Kuldom a +++++++++++++ jeleket :)