Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia:) Már kezdtelek hiányolni:)
Remélem, hogy a végén jó sül ki:) belőle
anyósom minden nap hív, hogy hogy vagyok, mi újság, vigyázzak magamra, nagyon tündér(épp most tettem le vele a telefont)...már nem is tudom, hogy hogyan tudatosítsam a környezetemben, hogy ez nem 100%...
Megnéztem a Sejtjeink című filmet...hát...nem egyszer sírtam el magam...
Te, hogy vagy???? :)
Sziasztok Csajszik.
Mikol - sajnalom. De a hozzaallasod nagyon jo, nem szabad letorni!!! :) Olellek!
Torpiri - A hasfeszules akar jot is jelenthet!!! kuldom a pozitiv jeleket feled +++++++++ :))))
Abigel - Mi volt ma?
Anmeli, Annuska, Icu, Bogica, Davider, miujsag? :)
Itt 1 lombikot/inszemet tamogat a TB. MINDEN gyogyszert ingyen kapsz, beavatkozas teljesen ingyenes. Az mar mas kerdes, hogy a kovetkezot TELJESEN neked kell allni, ha menni akarsz tovabb es az mar atszamitva akar 1,4Millio Ft-ba kerul(het)....
Nekunk ezert (is) nem lesz tobb IVF vagy inszem ITT. Kb egy auto ara.... :(
teljesen jogos...nekünk is nehéz anyagilag, pedig "csak" inszem. ez a hónap most 79000 ft-ba került..
és tényleg "megtévesztő" a támogatott jelző...
Szia Drága!
mikor mentek a fagyikért vissza??jol vagy??
Szuper a pozitív hozzáállásod..)))
szeptemberbe megyünk Mi is a következő lombikra..))
Köszi Csajok!
Minden rendben vagy,megyek tovább!Szeptemberben újra nekikezdünk!
Most az újonnan nyílt szalonomra koncentrálok majd,legalább lekötöm magamat!:-)Ha egy profi pedis,vagy masszőr kell ,és épp erre (Fehérvár)jártok,akkor szóljatok!
Legjobban a többieket sajnálom,akik ott voltak és sajnos negatív eredményük lett.
Én erős vagyok,és megyek az utamon tovább!!
Nektek,akik most álltok még a vizsgálatok alatt,vagy épp leszívás,beülti előtt,vagy után vagyok, drukkolok nagyon,és kérem a JÓ Istent,hogy adja meg Nektek azt amire már oly régen vágytok!Kívánom ezt tiszta szívemből!!És azok,akik már kismamik,vigyázzanak nagyon magukra,mert a legszebb kincset hordják a szívük alatt!
Törpiri
Gondold el,hogy hény olyan pár van,aki csak anyagi gondok miatt nem tud így kezelésre menni...
Hánydszor hallottam én is a körzetis dokimtól,hogy nosza menjünk már...
államilag témogatott...
aha..csak így is egy vagyon!
Mikor mondtam,hogy melyik szuri mennyibe kerül támogatottan,mindig lehidalt((
Minden ki kell használni,amit csak lehet,ha egyszer mér fizetjük a tbt!!!!!
Azért elszomorító, hogy a mai világban, ilyen kezelési költségek mellett, bizonygatnunk kell dolgokat, hogy kapjunk valami kis támogatást...
Én azért elküldeném pár hónapnyi kezelésre azokat akik ezeket a rendeleteket hozták..
Nincs elég problémája annak aki akár 80-100 km-es utat tesz meg alkalmanként?
Na de ez van...:(
zsbb
Örülj neki,hogy fizettek a kísérőnek is,mert normál esetben a 18 ft csak akkor jár a kísérőnek,ha pl te befekszel a kórházba de neki haza kell jutnia.Ha együtt mentek,akkor csak a 21 ft járna.
Így van benne a rendeletben.
Pihenek:-)))
Köszi neked is:-)
Zsbb
Igen,csak egy autóra adták ezt a pénzt,azt nem nézték,.hogy hányan mentünk vele,így külön a kísérőre nem is adtak smemit.
De így is jó volt,mert az oda vissza 450 km utunk így 2000 ft volt)))
Annuska
Csak ha másik városban laksz.Akkor igen.
Ha Budapesten,akkor sajnos nem((
Hát persze..))))))))))))))
gondoltam feldobom a napodat..)))
Nanda
Igen.Mivel szerintem hozzátok is az a legközelebbi.És senki nem kötelezhet arra,hogy fizess magándokinak,ha van tb s lehetőség is.