Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
ANNUSKA
Istenem de szuper))))))))))))))))))))))
Gratulálok csajszi)))) na ugye,hogy jönnek itt szépen sorban a babák))))))
Annuska, Te is Menopurt kaptál ugye?
Mondhatnánk a dokijainknak, hogy írjanak tamulmányt a sikertelen lombik utáni spontán terhességek létrejöttében játszott szerepéről. :-)
Ez aztán a hír!!! :):):)
Nagyon örülök Neked!!!
Lányok!
Mensi előtt mennyi szokott lenni a mnyh vastagsága? Nekem ma volt 8 mm, viszont már úgy éreztem, h a napokban meg kell jönnie. Hétfőn/kedden kellene, vagyis nem kellene... :)
Annuska
Gratulálok! Nagyon örülök Nektek!
Jajj, de szuper!!!!!
GRATULÁLOK
Óriási GRATULÁCIÓ! Nagyon örülök Neked/Nektek.
Pihenj most már és élvezd!:-)
gratulálok!!!!
most már vigyázz magatokra!
Sziasztok!!
Csajok be kell vallanom valamit..)))
Tegnap teszteltem..és bizony atom két csíkos lett..))))))))))))))))
Ma voltam HCG mérésen:187..Beszéltem zekével,hétfőn megyek a BMC-be..)
Repkedek a föld felett...annyira éreztem..és tudtam..))))
Nem érzek parát-félelemet..tudom ez isten ajándéka Nekünk.)))
ez igy biztosan zavaro. Szerencsére Konc tanár ur mindig mondta mennyi es mekkora van. mikor vizsgalt...és azt is miért annyival növelte az adagom, amennyivel.
Kitartás szerdáig.:-)
Igen, valami ilyesfélét fogok...bár tanulni kellene de képtelen vagyok koncentrálni.
szerdán kell mennem, addig felemelték az adagomat 100-ra. csak az zavar, hogy nem mondják mennyi a tüszö. csak, hogy nincs domináns.
Törpiri, ne edz :) agyban jógázz, keress szórakoztató filmeket, ápold a barátnői kapcsolatokat :)
Köszi csajok...
Bogica, Mikolt.:-) Elmentem a férjecskémmel vásárolgatni..sétálni...sajnos az edzés terelné el igazán a figyelmem de azt ugye nem lehet...
Abigél..ne aggodj két három nap és szép nagyok lesznek a tüszok...:-):-):-) mikor kell ujra uh ra menned?:-)
Csakis POZITÍVAN!Butaságokra NE gondolj,csinálj olyan dolgokat amik boldoggá tesznek!
És:NE csak arra gondolj!!
Törpiri megértelek. :D én is igy lennék.
Nálam még megy a stimu. még nincs dominánst tüszőm. vagyis most épp 8,2 mm. de ennyi amit mondtak.
Törpiri
kitartást))
Ha agyalnál,menj el sétálni,vagy süss egy jó sütit,tereld el a gondolataid)
Kibírod!!!
De Ti, hogy vagytok Lányok???
Alig van ma itt élet :) Csak Én nyűgösködöm itt reggel óta:)
:) Szia!
Köszönöm! Tündér vagy! Remélem:))) Még 10 nap:(
Aranyos vagy! :)
Van benne valami, ezt már sok helyen olvastam, hogy a rágörcsölés nem jó..:) csak nehéz nem jobban figyelni:))))) De biztos, hogy mindenkinek eljön az ideje:))))
a jelek most kétirányúak, bármi lehet!
én lombik után motoron ültem, zötykölődtem, az egyik bukkanó után lettem mérges magunkra, hogy lehetünk ilyen marhák...
Jajj már Én is nagyon! Ma reggel óta feszülnek a cicijeim...és félek, hogy a közelgő mensi miatt, mert nekem mindig szokott fájni előtte :(
nincs is kedvem bent lenni...már szóltam is főnökömnek,hogy szerintem délben lelépek...