Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
a kórházi zárójelentésre gondolsz?
ikrekkel nem tudom mikor fogok tudni bemenni, örülök, ha túlélem az első hónapokat :)
egy hős vagy, hogy ilyen hamar bementél hozzájuk.
K tanárúr stílusán - és néha gorombaságán- én is kiakadtam az elején, sőt, még az intézetváltáson is komolyan gondolkodtam. ( én egy másik intézetből jöttem át, és ez nagyon nem tetszett neki, és az sem, ha a leleteimet szerettem volna megmagyaráztatni vele, hogy értsem már, hogyan állok, mekkorák az esélyeim. )
végül itt maradtunk, úgymod megráztam magam :) mert úgy gondoltam, ha emberileg nem is, de szakmailag szerintem ő az egyik legjobb.
annyit tegyél meg, hogy bízol magadban!
nem hiszem, hogy a negatív, lehúzó gondolatoknak van értelme, elég keseredett lehetett az a valaki, ha bíztató szót nem tudott mondani.
az én példám: a 0 perces inzulinom 13 volt, majd gyogyival levittük , de akkor sem érte el az "álomhatárt", így is 5 fölötti volt, ráadásul nem voltam normál súlyban, 15kg felesleg volt rajtam.
szedsz rá gyógyszert? én a met mellett inozitol port is ettem, talán az is segített, és próbáltam tartani a 160ch-s diétát. ( több-kevesebb sikerrel )
a prolaktint is lehet kezelni, gondolom erre kaptál bromot. a tsh-t nekem nem kezelték, 2,5-3,6 között volt mindenféle ereményem. az első terhességem 3,6 tsh mellett jött össze.
ennyi petesejtem sosem volt, mint most neked, annak ellenére, hogy pco-m van. ami szintén nem egy ideális helyzet, és mégis sikerült.
az én amh-m 4-ről folyamatosan emelkedett, mert minden egyes stimu rontott rajta, a végén már 8 körüli volt, ami szintén nem ideális. és mégis babás lettem.
nem biztos, hogy tankönyvi hormonértékekkel sikerülhet csak a beavatkozás, ezt az én példám is mutatja. de annyit megtettünk, hogy próbáltunk gyógyszerrel, életmóddal, táplálkozással javítani rajta. és bíztunk a sikerben!!
szorítok, hogy legyen elég erőd, nem szabad feladni!
Ha olyan gond lenne, mondta volna Konc, még a leszívásig annyi minden történik. Próbálj pozitív lenni! És senki ne érdekeljen, mit mond!
Mi tegnap jöttünk haza a kórházból, két babával. Ennél nagyobb biztatást nem tudok mondani! :-)))
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem priviben írni Konc Tanár Úr magánrendelésének helyét és telefonszámát? Mennyi időre lehet hozzá kapni időpontot?
Nagyon sürgős lenne, igaz, járok hozzá a BMC-be, de ez most felmerült egy olyan dolog, amivel sajnos nem tudunk várni május közepéig :-(
Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni!!!
Üdv
szia,
nekem sem volt rendben a tsh-m, 3 fölötti volt, az IR-em is és a prolaktinom is magas volt.
a mostani lombiknál még szép nagy cisztáim is voltak, de mind felszívódtak az első trimeszterben.
összesen 4 lombikom volt, ahol mindig csak 4-5 petesejtem lett, és 2-2 blasztót kaptam vissza. az első és a negyedik lombik lett sikeres, ami a mostani, ikrekkel . ... ha minden jól megy, pár hét múlva már 3 gyermekes anyuka leszek :)
bízni kell, hogy sikerülhet, a negatív tapasztalatokat meg kell hallgatni, de nem szabad foglalkozni velük. sok sikert!
Szia,
Nagyon szorítok Neked!! Kicsit mesélek az én lombikos történetemről. Nekünk februárban volt az első lombik. A TSH-m 2,6 volt akkor, gyógyszerrel. A dokim arra azt mondta, hogy teljesen jó lesz, a gyógyszert szedjem továbbra is. A petefészkem cisztás volt, ezért csak 4 tüszőm érett meg, ebből 3 petesejt lett és kettő termékenyült meg. Mindkettőt visszaültették és mindkettő megtapadt!! Holnap leszek 10 hetes terhes :)
Mindkét petefészkemben van két ciszta (legutóbbi UH-n nem voltak még kicsik, de már felére estek), a doki azt mondta, aggodalomra semmi ok, fel fognak szívódni a 12. hétig. Meséltem egy barátnőmnek, aki azt felelte erre,hogy: "Úristen,Nekem a cisztától ment el az első babám!" Nem értem, ezt minek kellett, ha így is volt... A dokim szerint nincs okom aggódni, akkor nem is aggódom, de sajnos az emberek hajlamosak a rosszat elmesélni.
Nekem a stimu alatt nem voltak mellékhatások, sőt fogytam is 2-3 kilót. Az izguláson kívül nem volt semmi bajom, a szurikat is megszoktam, csak az első pár volt furcsa.
Szóval fel a fejjel, tanácsos ilyenkor kerülni a fórumokat, vagy csak egy kettőbe írni, ahol nem negatív emberek vannak!! Én szándékosan nem olvastam, csak ezt a fórumot!
SZorítok NEked!!! Csak így pozitívan tovább.
Tudnátok sikeres lombik történeteket mesélni? Most van az első lombikom?
sziasztok, most van az első lomikom, és nagyon örülök hogy ide eljutottam. Nagyon jól viselem, magam szurizom magam, tökre pozitiv vagyok, minden erőmmel azon vagyok hogy ne idegeskedjek és jól érezzem magam a bőrömben. Fent vagyok fórumokon, és ott annyi negativ ember van, és annyira lehúzó sajnos. Még úgyis nyomatják a pesszimista szöveget, hogy tudják hogy én most vagyok benne. Ennyire nincsenek tekintettel egyesek az emberre. Riogatnak a mellékhatásokról, az utóhatásokról, meg hogy nem elég jók a hormoneredményeim. Kit érdekel már most egy kis eltérés a prolaktinban, meg az inzulinban, tsh-ban, ha az orvos azt mondta, hogy nem lesz azzal gond? most kinek higgyek? az orvosnak, vagy a fórumosoknak, hogy az orvos meggondolatlanul engedett be lombikra egy 2,1-es tsh-val? szóval értitek, annyira tele van a fejem a rémtörténetekkel, szóval most nagyon vágynék siker sztorikra, töltsetek fel légyszi. jövő héten lesz a leszivás, addig van még időm töltődni.
köszi szépen, várom a történeteket.
köszi Beatrix, ez nem hangzik olyan rosszul :)
Neked milyen laparoszkópos mütéted volt? Az a helyzet, hogy az eredményeim jók viszont van miómám, ami esetleg lehet az ok, senki sem tudja...
A mütétek államilag támogatott TB alapon mennek, vagy magán?
Esetleg melyik dokit ajánlanátok? Nem ismerek ott senkit...
Sziasztik,
Van egy eladó Cetrotide szurim, 2015.05 a lejárat. 9500 ft helyett odaadom 4500-ért. Jövő héten megyek Bp-re, így megoldható a személyes átvétel is.
Szia
Elöször Ujvári doktor úrhoz fogsz kerülni. feltesz egy csomó kérdést az előzményeitekről.Együtt menjetek hozzá és vigyétek a házassági anyakönyvi kivonatot és egy beutalót a nőgyógyászodtól vagy a háziorvostól.Megnézi a leleteidet és kiírja azokat az alap vizsgálatokat amikre még szükség lehet.
Van olyan amit mindenképp Ők is megnéznek a saját laborjukba hiába van meg.
Ha ezek megvannak akkor választhatsz orvost.addigra találd ki kihez szeretnél menni!
utánna ő is megnézi a papirjaidat és ha minden megvan akkor ad időpontot hogy mikor indulhatsz.
A "gyorsaság" sok mindentől függ!!
Melyik dokihoz mész, az év melyik időszakában.
Én az itt olvasottak alapján azt mondnám gyorsan haladtunk.Sok szerencse is kell hozzá.
Érdeklődni kell mindig a lemondott időpontokról, hogy hamarabb mehess.
Minden dokinak van magánrendelője, ha nagyon sokára kapsz időpontot és ha sietni akarsz, ezzel felgyorsithatod ha 1-2 alkalommal elmész hozzá.
Nekem az elő megjelenéstől számítva kb 5 hónap telt el a beültetésig(de volt közben egy laparoscopos műtétem is)
Kérdezz nyugodtan, mi is sok mindent innen , egymástól tudunk.
A dokik nem bőbeszédüek, de ha van kérdésed természetesen válaszolnak rá.
A recepción viszont nagyon kedvesek és segítőkészek.
Gratulálok! ;)
Hogy elrepült az idő... mintha még csak most vártunk volna Koncnál az uh-ra....
gragutálok! és nem lettek koraszülöttek, szép a súlyuk is, ügyesek voltatok! én is erre gyúrok a fiúkkal.
most vagyok 30+2, de már nagyon nagy terhet jelentenek...
szerintem ne aggódj ( vagyis de, ki ne aggódna, de próbálj nyugodt maradni ) , a 300 valahányas hcg nem tűnhet el három nap alatt!
az a lényeg, hogy + a teszt!
vigyázz magatokra, pihenj amennyit csak tudsz! sok sikert!
Nekem kettő sejt lett kettő termékenyult meg, kettőt kaptam vissza . Úgy néz ki egy sikerült , nem akarom el kiabálni
6. Het
Megy a drukk a piciknek.
Nekunk 5 beultetesunk, volt mindegyiknel 2 picurkat kaptunk vissza.Az 5.beulti lett sikeres.29.heten jarunk.
Sziasztok!
Túl vagyunk a leszìváson és már az eredmény is meg van 3petesejt termékenyült meg.
Abban szeretnék véleményt kérni,h 1 vagy 2-t ültessünk be?
Nektek mennyi lett beültetve és mi lett a végeredmény?
Előre is köszi