Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen, mi 6+2nél hallottuk.
Köszönöm a válaszod!
Hallható már szívhang 6 hetesen?
Nekünk a 10. hétig hüvelyit csinált. Sokkal jobban látszódnak még ilyenen a babák.
Ne aggódj, eljön az ideje a hasi zselének is:-)
Sziasztok,
Ma vagyok 6 hetes, és ma kell mennem ultrahangra Konc dokihoz. Tudjátok esetleg, hogy hasi vagy hüvelyi lesz az ultrahang? Köszönöm!
Egy sikertelen lombik után a fagyasztott beültetés mehet már a "sikertelenséget jelentő" vérzés után 2 héttel?
Nem gondolom, hogy hazudott...miért tenne ilyet? Én teljesen másként ismertem meg!!Nem gondolom, hogy sorrendet állítana fel...nem lehet, hogy valamelyik eredményeteket javítani kell ahhoz, hogy legyen esély a sikeres lombikhoz? Kérdezd meg, mennyit kell várni a kezdésig és miért.
És ha ennyire nem vagy vele megelégedve, inkább válts...
én is szedek myoquinon-t, kiváncsi vagyok a hatására. o,7-ről indult az amh-m. múlt héten voltam kontrollon, kiváncsi vagyok az eredményre. egy hét múlva lesz meg. majd irom az eredményt!
akkor engem miért akar megvárattatni annyira K? azt mondta nekünk, hogy ha lesz negativ candida leletem, onnantól számitva 3-6 hónap a várakozási idő a lombikra, mert nagyon sokan vannak. akkor hazudott? hátra tesz, mert nem vagyok szimpatikus, vagy mert rontanám a statisztikáját? túl rosszak a kilátásaink ahhoz hogy higgyen bennünk? tőlünk sokkal rosszabb helyzetben lévő párokat előrébb vesz, másik fórumból tudom. mit csináljak? mit mondak neki ezzel kapcsolatban? nem kérhetem számon nekem miért mond ilyeneket, és velünk miért csinálja mindezt? annyira rosszul érzem magam ettől! jobban stresszel, és idegesit ez a dolog, hogy úgy érzem velünk nem szimpatizál valamiért, mint hogy lombikra kell mennem, vagy hogy nem lehet gyerekünk. nagyon rosszul esik emberileg, hogy ezt teszi velünk, és nem tudom hogy miért. folyamatosan olyan érzésem lenne, mintha hátrányosan különböztetne meg minket, és átdobna a palánkon. nem a segitőszándékot érzem benne, hanem a hülyitést, vagy mintha várná hogy lépjünk le innen. nem tudom. de ez nagyon rosszul esik, hogy nem úgy bánik velünk mint másokkal, és nem értem ennek okát. :(
Lányok! Sikerült itt valakinek spontán ciklusban az inszem? A második sem sikerült. Teljesen magam alatt vagyok...
Szia
Igen
Ez szinte általános , majdnem mindenkinél előfordul
Maró hatása is van sajnos
Sziasztok! Volt, aki a Crinone-tól vérzett?
Visszamenőleg azért nem lehet kérni mert a kiállítás dátumánál nem lehet régebbi a megjelenés, ezt jogszabály alapján nem fizetik ki.
Mindenkinek jár, a BMC-ben kell kérni. 4 alkalom után fizeti ki az OEP. Visszamenőleg nem hiszem, hogy lehet kérni.
Sziasztok! Az utazás támogatásról tud valaki bővebben? Ez mindenkinek jár? A háziorvosnál, vagy a BMC-ben kell kérni? Visszamenőleg is lehet? Bocsánat a sok kérdésért
Nem írta rá, sajnos. Biztos úgy volt vele, h még emlékszem a 3 évvel ezelőtti dolgokra ;) Nagyon köszönöm nektek a segítséget!
Szia
Nekem ráírta a doki a stimus lapra
Menopur délután - este
Cetrotide reggel
Csak mindig ugyan abban az időben
Cetrot reggel, menopurt délután kell. Sok sikert! :)
A kettő között kell időt hagyni. A stimus lapodra nem írta fel a doki? Én az egyiket reggel a másikat kora este adtam be. A lényeg, hogy mindig egy időbe add be.
Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok. Én is BMC-s vagyok,kedden kezdtem szúrni a Menopurt. Holnaptól jön hozzá a Cetrotide is, de elfelejtettem megkérdezni, hogy ezt a Menopurral egy időpontban kell beadni, vagy várni kell pár órát a kettő között. 3 éve már volt egy lombikom, de nem emlékszem a részletekre. Köszi előre is.
Sziasztok!
Valakit érdekel egy bontatlan doboz FER14 férfi vitamin 11e ft-ért? (Esetleg plusz egy fél doboz bontott 3e ft-ért?)
Szia Idus! 0,5 volt és 1,1 lett 3 hónap alatt. Azóta is folyamatosan szedem, lehet, hogy még feljebb ment azóta.
Dióda! Megkérdezhetem, mennyi volt eredetileg az AMH-d, amit feljavított a Myoquinon? Nekem 80 napom van emelni a 0.17-et, és alig találok információt a Myoqinon kúráról.
Én két napot irigâltam de azt is csak azért mert viszkettem töle.közben kenegett magam.szerintem ne irigàlj mert igazàból terhességnél úgy tudom nem ajànlot.ami kell az bent marad a többi kijöz
nn ugyis
2 naponta ki lehet mosni. Én minden nap fertőtlenített kézzel piszkálom ki óvatosan. Ennek ellenére vmelyik nap diónyi darabot szedtem ki magamból. Már bocsánat. Ha sikerül a lombik, terhesen már ne irrigálj.
Szia,
Nekem senki nem mondta, hoyg kell és nem is csinálom.
Legyszi segítsetek
Most már tényleg nem tudom hogyan van
Crinon gél használatakor lehet , kell vagy tilos irigalni????
Köszi
Sziasztok, sikertelen inszemináció után vagyok (első) és kaptam egy infót az asszisztens hölgytől, hogy ha elmúlt a mensim, menjek a nőgyógyászomhoz és kérjek egy hüvelykenetet, vagy mit bocsi a kiírásért..ezt tényleg így kérjem? mi ez pontosan és mire kell?
köszönöm!
További ajánlott fórumok: