Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
oksa:D pussz:D jó pihit:D
most megyek..bezárom az irodát és megyek kávézni a barátnőmmel:)
pussz
és ne aggódj!!!!!..minden ok lesz:))
persze, bizakodó vagyok!
csak nem tudom h most mi lesz...
meg h mennyi időt kell várni h újra elkezdhessük!
nekem anno amikor clostiztam 4-6 mm volt a mnyh középidőben..
most meg inszem előtt 4-5 nappal meg 9!
kitartás és ne add fel,ha egyszer sikerült akor sikerül máskor is és megmrad a picúr:D és sajnálom hogy elment:(
én is erre gondoltam,ha elkezd használni ez a vacak,akkor majd azzal elkezd a nyh is vastagodni,nem?legalább is remélem,mert kicsit aggódok:S
ha megérett a tüsző akkor indul be a sárgatest (amikor nézett a doki uh-on hétfőn akkor az egyik pfészkemben volt egy nagy sárgatest..ez termeli az ösztrogént meg a progeszteront..meg kapsz majd egy csomó progi kúpot...
elvileg nekem elhalt szegény pötty..és még mindig nem jött meg...valószínű h a progeszterontól
szerintem emiatt ne aggódj!!
hmmm..szerintem ha beindulnak a tüszőid ezzel párhuzamosan az a hormon is dolgozni kezd, ami majd nem engedi csak úgí leválni...majd inszem előtt úgyis meg fogja mondani h mekkora a méhnyh...
ez az mivel nincs pém,ezért csak edig anyh vált le,és azzal volt vérzésem,ami nem ismondható annak mert csak barnáztam...nem tudja megvárni azt ami nincs már évek óta sajna..PCO tudod..és 2 hónapja 17 napra "jött" meg
Az ösztrogén fázis a pete megérését követően a pete kiszabadulásával (ovuláció) ér véget. Ez a szakasz általában 14 napig tart, de tarthat tovább is, az ovuláció bekövetkezhet a 15.-16. vagy akár a 35. napon is (ilyenkor a ciklus ennyivel hosszabb lesz)
a ciklus első szakasza lehet hosszabb is és rövidebb is...a mensi normál esetben kilökődéstől számított 12-14.napon jön..elvileg:)
szerintem a mensi "megvárja" h történt-e megtermékenyülés és csak akkor kezd leválni,,,
mert ha most kezd el lebomlani akkor hülyét kapok az tuti... lenne pém,de nincs hol megtapadjon az gáz..
nah de várj,mert most vagyok a 20 napon és tegnap kezdte és nekem mindig ennyi a mensi... előtte hónapban gyogyival hozattuk meg,akkor norma volt..de stimu közben jött-e meg valakinek?
csumika te vagy az én emberem:D de akkor semmi gond:D:D:D nagyon jó köszi köszi
és pénteken megy adrukk de nagyon:D
nekem nem volt semmi...inszem napján jött egy ici pici vér..de más nem...
szóval nem hiszem, hogy mensid lesz stimu alatt, de ha vérezgetsz az sem jelenti feltétlen azt, hogy lebomlik a teljes nyálkahártya
Nem feltétlen, nekem a 3. napon 3mm volt, aztán még vérezgettem 4 napig és most 11mm
jah csak most aggódok a barnázás miatt...mert ha mensi lesz akkor nem lesz jó a nyh.. nem?mert lebomlik,vagy?
nem még sajnos:( csak ma kaptam meg a gyogyit..
neked volt mensid vagy barnázásod a stimu közben?
Na végre már, hogy felírta!!!!!:D Akkor remélem hétfőn lesz valami látszatja az UH-n, nagyon szorítok és nyomjad a szurikat:D
haligali:D
csumika ne stresszelj má:D jó az az 1:D én annak is örülnék:D
ugyebár nekem nem nőtt 1 se de háziorvosom felírta a meforalt:D:D:D:D véégre el se hiszem:D
Szia!
igen,mert akkor nagy esélye van h többes ikrek legyenek..az meg ugye nem túl jó...
nekem sok volt..de nagy csak kb 3 db..de mondta is lehetnek ikrek is:)
Köszi, hogy válaszoltál, így már egy kicsit optimistább vagyok:)Azért voltam meglepődve, mert az egyik ismerősömnek 3-4 db volt minden inszemnél (egy másik kórházban csinálták neki) nekem meg azt mondta az orvos, hogy ha három van, akkor már meg sem csinálja a beavatkozást.
én gonal f-et kaptam..a jobb nekem se nött, de a balban több volt...de egy is elég:)))..ez az optimális inszeminációnál..ha túl sok van akkor meg se csinálják..meg ha kevesebb akkor jobb minőségű állítólag
Hellloo!!
végre valaki...alig van munkám..csak nyünnyögök itt
Sziasztok!
Ma voltam 10. napi UH-n, péntek reggel inszem:D Egy kicsit meglepődtem, mert hiába szúrtam a Merionalt, csak 1 petesejt érett...ennyi gyógyszer nélkül is szokott lenni:) így nem nagyon értem...Nektek mennyi tüsző volt inszem előtt?
Szia!
Én rengeteget nézelődtem ebben a témában..az enyém normálisan 4-6 mm volt középidőben..
aztán most meg az inszem előtt 4 nappal már 9..meg is tapadt a baba(csak sajna valószínű nem fejlődött tovább) de ez nem a méhnyálkahártyán múlt..
egyél sok tejterméket(joghurtot,sajtot)..meg én inszem előtt baby aspirint ettem (a legkisebb dózisú aspirin)..bajod nem lesz tőle:)
További ajánlott fórumok: