Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Ha egészséges vagy és változatosan táplálkozol, akkor nem kell szedni előre semmit.
Mondjuk a C-vitamin nem árt sose! :)
Én a folsavat szedtem, de csak mert nekem volt szájpadhasadékos rendellenességem születésemkor (szerencsére nem komoly), de a doki azt mondta nem kell az se, de azért én inkább szedtem.
Sziasztok csajok!
Szerintetek érdemes lenne szednem vitaminokat még teherbe esés előtt? Sokan mondják hogy kezdjek szedni, C-vitamint, Folsavat , Cinket.....
Szerintetek 1 próbát megér? Én mondjuk nem várok csodákat...és szerintem ettől biztos nem jön majd a várva várt p+ teszt.....
Szia Tünci88 !
Nyugiii, minden rendben lesz....és biztos h van babód :) Gratulálok :))))
Sziasztok, látom l a fórum, örülök:)
Tünci gratula, biztos erősödni fog a hcg szinted!
Hát ennél pozitívabb nehezen lehetne!!! :D:D:D
Gratulálok!
Óh, ez annyira egyértelmű!
Gratulálok!
Érzel amúgy valamit?
:D:D:D:D:D:D:D
Dugd a doki orra alá! :P
Ja, Te vagy akinek nemrég volt csak pé-je ugye?
Akkor inkább ne ijesztgesd magad vele.
Szerintem a doki véletlenül mondta, hogy csökken, ne foglalkozz vele!
Otthoni tesztet nem akarsz csinálni?
Én tuti nem bírnám ki.
Mi van??!!! :O
Tényleg félre beszél! :S
Sziasztok!
Szerintem tök hülye ez a doki! Azt mondta, hogy ismételjük meg a vérvétel és ha csökken a hcg akkor lesz, jó??!!! De én úgy tudom, hogy ha több a hcg akkor, jó! Bibü sajnálom!
A hőmérőzésnek úgy van értelme, ha minden reggel azonos időben tudod mérni és minimum 5-6 órát alszol egyhúzamban.
Mindig ugyanott kell mérni, szájban vagy hüvelyben, ugyanazzal a hőmérővel.
Szépen le kell jegyezni és a görbe alapján látszik milyen a ciklusod!
Pé előtt leesik a hő, aztán felmegy és a köv mensiig fent is marad! Ha sikerült a terv, akkor vagy 9 hónapig fent marad! :D
Pé előtt még a nyák is tojás fehérjés lesz, úgyhogy ezekkel jól meg lehet figyelni a ciklusod.
A ciklus.hu-n vezetni is tudod a görbédet.
Remélem jól írtam le.