Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
ÚÚÚ Te szegény!!!
Baromi kényelmetlen lehet......
az jó jel!!!!
én is szoktam magamon tüneteket érezni mindig mielőtt megjön de most nem érzek semmit!!
Nem tudom hogy jó vagy rossz jel-e
Sziasztok!!!
Bocsi hogy csak most de reggel 7kor felkeltem a párommal együtt de a kávé után azt mondta feküdjek vissza mert a szemem helyén csak egy csík van...olyan fáradt vagyok hogy elmondani nem tudom ha nem állítok ébresztőt még most is aludnék!!!
Én is jövőhétre nem várom egész pontosan (keddtől-csütörtökig)bármelyik nap.....de én se tesztelek csak ha nem jön meg...tünetem semmi!!!!!
Sziasztok Csajszik!
Nekem (megint) előjöttek a szokásos terhességi tünetek, a hasam puffadt, reggelente hányinger, néha szédelgek. Jövő péntekre nem várom, szóval még van időm izgulni a tesztelésig.
Szia Fk-b, mi a keresztneved?
Nekem jövő hétvége felé esedékes és mi most nem kimondottan gyúrtunk rá a babára, mondván várunk kicsit, de azért örülnék neki:)
Jó reggelt lányok!
Tesztel vki mostanában?
Jó reggelt:)
Dórimami mizujs a páfrányokkal, nem mintha értenék hozzá:)
Dorimami én a páfrányokhoz nem értek, de szívből kívánom a pocaklakót.
Ja, ma hívott az egyik barátnőm, hogy tegnap pozit tesztelt:)
Úgyhogy lányok munkára fel, babásodjunk mi is!
Sziasztok, most akkor már nem értem!
Ha az ovu teszt 12-én volt erős pozitív, és akkor együtt is voltunk, meg másnap is, akkor 13-ától számoljak 15 napot? az most szombat, akkor már tesztelhetek??!
És ha holnap reggel is páfrányokat látok????
Akkor mi van???
Merjek bizakodni....???
Áááá nem merem elhinni hogy baba lenne....olyan hihetetlen nem érzem hogy terhes lennék és emilyen tünetem nincs!!!!!!
De tényleg semmi pedig egy hét múlva kell megjöjjön és ilyenkor már szokott fájni a cicim meg a pocim is....de most semmi!!!!!
Legalább 1-1,5 órával!!!Hagyom jól megszáradni!!!
Már kétszer is megnéztem ma!!!!