Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Szia!Nem, még nem.
Ezzel úgy vagyok,hogy ha a fogigátló után minél több hónap telik el,annál nagyobb eséllyel borulhat fel a hormonháztartás.Azért gondoltuk úgy,hogy augusztusban már nem védekezünk,ill. ha saját mensit várok,akkor szeptemberben már nem.
Igaz,nem tablettát szedek,hanem NuvaRinget használok,ez helyileg adagolja a hormonokat,úgyhogy annyira nem kavar meg - remélhetőleg.Tablettát nem is szedhetek,pont mert a 6. fajtával is gondjaim voltak.
Hűha, akkor tiszta izgi nálatok a helyzet:))
Drukkolok:)
Szia, ha jól értem még nem hagytad abba a fogigátló szedését?
Akkor tedd meg gyorsan, mert hónapok kellenek, mire a hormonháztartásod helyre áll.Korai vetélést okozhat ha nem jó a progeszteron hormon termelésed.
Ti mikorra tervezitek a babát?
Kiért kell most szurkolni?:)
Sziasztok!
Csatlakozhatnék én is hozzátok?
Csak az utolsó pár oldalt olvastam vissza, de szimpatikus kis társaságnak gondollak benneteket:)
Mivel olyan pörgős fórumot nem találtam,ami augusztus-szeptemberi babatervezésről,így jutottam hozzátok:)Szóval mi majd akkor állunk neki a projektnek.Van olyan köztetek,akik szintén ebben a cipőben járnak?
Ha már a folsavnál,vitaminnál tartotok,pont hasonló kérdésem merült fel,amit persze majd a dokimtól is megkérdezek,de kíváncsi vagyok.Szóval,hogy ha esetemben július végén hagyom abba a NuvaRinget,amíg védekezünk,addig szedjek folsavat,ha ugye augusztusban már élesben megy a dolog?Azt tudom,hogy 1-2 hónappal előtte érdemes szedni a folsavat.De fogigátló mellett?Vagy semmi összefüggés nincsen?:))
Amúgy úgy lennék a dologgal,hogy 1 saját mensit azért várnék.
Megyek dolgozni, este jövök!
Szép napot mindenkinek:D
Na ezért tartok ettől én is kicsit, de reméljük nem mennek tönkre:)
Nekem van is itthon folsavam, el kellene már kezdenem szedni, de nekem olyan nehéz ezeket a mindennapos dolgokat betartani:)
Nekem is hibátlanok voltak a fogaim, 1 felső fogamban volt tömés. Szülés után már idegelni, és tömni is kellett sokat.
Most szerencsére mind rendbe van, de ha pocakos leszek sűrűn megnézetem a dokimmal.
Az jó lesz!
Én a kisfiammal nem ettem terhesvitamint, azt mondta a dokim, hogy természetes úton egyem, sok gyümölcs, zöldség. + mgb6-ot szedtem. Semmi mást.
Most javasolta a femibiont, amit már szedek 1 hónapja.
Remélem elég lesz a benne lévő vitamin, + ismét sok zöldség, gyümölcs.
pl. nálunk 4-5 is volt. Ő jött oda hozzám, elsőnek segíteni, bár akkor épp 3-an szültünk. ő hozzájuk más ment.
Nekem fogadott orvosom van és szerintem ő küldte oda a legaranyosabbat, és persze, akivel ő szeret együtt dolgozni.
Mindenféleképpen van melletted szülésznő, csak nem mindegy, hogy ki.+ a férjed!
Én nem is tudom, hogy bírtam volna ki nélküle. A szülés után még jobban tisztel és szeret, mert szültem neki egy gyönyörű babát, és látta milyen fájdalmaim voltak.