Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Sziasztok:)
Remélem csatlakozhatom a csapathoz, már mi is nagyon várjuk a gólyát:)
Hormonvizsgálat. Általában 2, de van ahol 3 napos. Az a lényeg, hogy egy ciklusban történhessen meg a vizsgálat. Nekem 2 alkalmas szokott lenni. A ciklus 3. és 21. napján. Középidőnem pedig egy UH, van hogy jobban követjük, akkor több UH vizsgálat van. A tüsző méretétől függ. Ha hétvégére esik a hormonvizsgálat legyen beutalod és meg kell kérdezni, hogy ha nincs labor, akkor osztályon leveszi e valaki neked.
Sziasztok!
Sokáig nem tudtam jönni sajnos, látom szépen gyarapodtunk is, mindenkinek drukk, aki mostanára nem várja.
Én már 1,5 hete szedem a folsavat, elvileg júliusban lesz éles a dolog, de ha esetleg mégis úgy jönne ki, akkor biztosan minden rendben legyen. Terhesvitamint csak akkor szeretnék, amikor már babás leszek.
A fogorvostól én is félek kicsit, pedig van egy fogam, amit mindenképpen még előtte ki kéne szedetnem.
Elvileg jövő héten lenne pé-m, de ma reggelre elég drasztikusan leesett a hőm, valószínűleg azért, mert az utóbbi három napban külföldi utazás miatt az alvásingadozás kicsit átrendezte a hormonjaimat. Na majd meglátjuk, hátha a pé-m is előbb jön és meglepetés ér :))
Sziasztok!
Kérdezz, ha tudok válaszolok. :)
Igen!!!
De ezt is ki lehet játszani!!!
Ha már a baba(terhesség)elmúlt 91.napos azaz 12hetes be kell jelentkezni a munkanélküli központba!!!!Akkor biztosított leszel a szülés pillanatában is és akkor kapsz tgyás-t meg gyed-et is!!!Már direkt utánanéztem!!!!
Megértelek!!!
Én is azért szeretnék már nagyon babát mert 2010október óta nem dolgozom mi is elköltöztünk....és itt Miskolcon munka se nagyon van!!!Keresek de nem találok...szóval ha terhes lennék és végre jönne már a baba akkor egyszerűbb lenne és gyorsabban telnének a napjaim utána itt lenne a baba....
Valaki segítsen mert nem értem mi van!!!!
Ma van a 21.ciklusnapom a PÉ-után a 7-8.napon
és ma is épp egy perccel ezelőtt páfrányokat látunk!!!Én is és a férjem is!!!!
na ilyenkor mi van!!!Tanácstalan vagyok.....
Dorimami!
Türelem! Tudom ez a legnehezebb, de nem megy másként. Egy normál ciklusban, ha mindketten egészségesek kb. 20 % az esélye a terhességnek. Fog jönni az a baba hidd el! Mi januárban csak kétszer voltunk együtt (hol ő volt beteg, hol én) és február 11-én mégis pozit teszteltem. Persze mindig eszemben volt, hogy baba is lehet, de ha nem, akkor is jó volt. :) Az a baba a 8. ciklusban fogant. Úgy voltunk vele, ha jön jön, ha nem türelmesen várjuk.Pedig engem már az idő is sürget. :( Elvileg most jár le a harmadik hónap a műtét óta, de még inkább várunk és csak szeptemberben indul a project újra. És most még annak sem örülnék ha "becsúszna". Van ugye két srácunk és a nyár az övék és persze a mienk. Aztán aug végétől (ha minden igaz akkor lesz majd esedékes a menszim) mindent a babáért. :)
Niki, itt beszéltünk már:)
El is felejtettem!!!
De most megnézem,nekem mindíg délután mutatott eredményt....úgyhogy pár perc és kiderül!!!