Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D (beszélgetés)
Helló Csajok!
Syd,akkor lehet,h együtt ovu teszteleünk?:-)))
Zsiványka,nagyon szorítok érted!!!:-)))
nóruska te h álsz az ovu tesztel?
én is én is!!irj ha tudsz valamit!!
Én is szorítok 1000rel! :DDDDD
hátha sikerült!!én most várom a peteérést!!nagyon szoritok neked!!
szivacs
hát nekem a dokibácsi azt mondta a 15. napon, hogy nuku pé
de hála istennek csak annyi, hogy később volt a 21. napon
és spontán
mi mindent megtettünk a cél érdekében
én meg már vrom a peteérést ovu tesztel remélem lesz.
Sajnálom.
Nekem már nincs 1 hét a gyógyszerből...
sajnálom de hátha következö honapban sikerül!!
Sziasztok!!
De sajna me dél körül megérkezett a nagyon nem várt, mondjuk én ezen már nem lepődöm meg...tehát annyira nem visel már meg! :) De talán egy kicsit...
De végre időpontom is van a mammora 12-én megyek, aztán remélhetőleg szept.-ben belevághatunk az inszembe!
Jah és a csajszi ma adta postára az ovutesztjeimet, szóval a hét elején az is megjön! :))
Többiek?
Sid mmiujság,ugye nem jött meg?
SZIASZTOK CSAJOK!!HOGY VAGYOK?NEKEM A NAPTÁR ALAPJÁN HOLNAP LESZ UGYH MA KEZDEM AZ OVU TESZTET REMÉLEM VALAMIKOR POZITIV LESZ.MOST VAN FOLYÁSOM MA KEZDÖDÖTT ÉS A HASAM IS GÖRCSÖLGET TALÁN EZ LESZ AMIRE VÁRTAM.VELETEK MI UJSÁG??KI IS TESZTEL A HÉTVÉGÉN?
sziasztok. nekem ma volt a 26. ciklusnapom utolsó mensinaptól számítva és még semmi jele anna,, hoyg megjönne. Negatív volt a tesztem is ma hajnalban. Általában nem várja ki a ciklusom a 28 napot, inkább 25-26 napra megjön. Hányinger, hasgörcsölés, olyan érzés mintha megjönne azért van reggelente, de eszek és elmúlik hamar. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan pozitívat mutat a tesztem.
jujj,nagyon drukkolok!és most már még kíváncsibb vagyok,h sikerült-e!:-)
persze,és köszönöm!Jó tudni,h ilyen is van.Azért reménykedem!
Nekem nem volt szellemcsíkos.Egyetlen egy napon lett pozitív, úgyhogy akkor nekem szerencsém volt, illetve jövő hét végén megmondom, mert az alapján bújtunk össze apával.Én eddig csak jót hallottam róla.....hát passz.
jóó, mindegy, csak szóltam a tapasztalatokról
hát bizakodom,hátha én nem járok így...
szellemcsíkos talán bolti is lehet...
szellemcsíkos, gyűrött, stb, tehát rossz
többen jártak így a hoxán
az mit jelent,h selejtes?
csajok! betévedtem, bocsi, én csak rosszat hallottam a tv-s és vat.-ás rendelhető tesztekről, sok a selejtes!
ilyenkor eszembe jut,amit már annyiszor beszéltünk...hogy aki meg vágyik rá,nem jön össze...hagyjuk is amúgy,csak eszembe jutott.
KB., de a himbi-limbijüknél fogva, valami horogra..., hogy jól megszenvedjenek.Fogamzásgátlásról ég nem hallottak??????Bosszantó.
én per nélkül akasztanám fel őket
hát pont most mondta a hírekben (lehet,h tegnap is,csak nem láttam),h egy francia házaspár kertjében 8 csecsemő holttestét találták meg.De a nő szerint több,mint 10 babát szült...Szóval azokat még keresik kutyákkal...ez milyen,basszus???:-(((((
Bocsi, kicsit hosszúra nyúltam, de olyan mérgesítő tud lenni, pláne, hogy látom mit élnek át szegény nők, akik babát szeretnének...én mondtam is tesómnak....mindenkit elvinnék ide azok közül, akik felelőtlenül nemzik a gyerekeket, aztán eldobják, mint valami szemetet.......GRRRR!
Glória!Tényleg jó nagy pöcsfej a pasi!Nővéremet én hordom a Budai Meddőségi Centrumba, ő makk egészséges, a férjének viszont természetes úton nem lehet gyereke, így maradt a lombik.4 éve járunk fel, eddig sajnos eredménytelenül.Most októberben lesz nekik az utolsó beültetésük, reméljük az már végre sikerrel zárul.Utána már nem finanszírozza a TB.....szóval, ha valaki szeret valakit...tesómnak semmi baja, mégis össze-vissza szúrkáltatja magát meg műtik, meg miegyebek..még a "beteg" férjet egyszer fektették kés alá....azóta semmi, a nő meg szenved. Tehát a pasinak csak "mintát" kellett volna adnia egyetlen egyszer, és onnastól kezdve szegény tesód szenvedett volna.....de, mint tudjuk Isten nem ver bottal!Megkapja még ez a sz@rjankó a magáét.....
aranyos tőled!köszönöm!
akkor megy a drukk!!!:-)
További ajánlott fórumok: