Aki tud segítsen! (beszélgetés)
Tuti, amióta benn van a nejem (a férje vagyok) minden csak rosszabb. Össze-vissza megy minden!
Köszönöm
Sziasztok!
35 hetes terhes vagyok. Ma voltam NST-n és néha túl magas volt a baba szívverése 180-200. Aztán leleassult. Mondjuk korán volt még illetve nagyon sokat mozgott. Azt mondták, hogy egy kicsit "tachycard" és hogy délután megisételjük. Ez mit jelent?
Köszönöm
Köszönöm!
És meddig tartanak ezek a vizsgálatok, meddig kell benn maradnom?
Köszi
Sziasztok
Múlt héten a nőgyógyászom azt javasolta, hogy holnap be kell feküdnöm (34 hetes vagyok, és a múlt heti ultrahang szerin a babánk 1,91 kg és a méhlepény 1., 2. fokban érett, továbbá az orvos szerinl a baba lassabban nő a kelleténél). Nagyon megijedtünk. Ilyenkor mit fognak vizsgáli rajtunk?
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. 27 hetes terhes vagyok, már vagy két hete észrevettem hogy az én kincsem naponta egyszer minimum, de néha kétszer is csuklik. Ugye ez nem gond?
Panni
Szia!
Gesztációs diabétesznél úgy tudom, igen.
(egyébként mások a határértékek).
Szia!
Terhelésnél úgy tudom, 7,8 a határ. De azért ez nem nagyon magas, tényleg várd meg az orvososd véleményét.
Nem vagyok orvos,de nekem ez a két érték,teljesen normálisnak tűnik.....
Várd meg mit mondanak a dokik.
Sziasztok!
Újabb "gondom" van. Pénteken voltam a terheléses vércukor vizsgálaton. Az éhgyomri eredmény nagyon alacsony: 4,1 lett a 2 órával későbbi nagyon magas: 8,3! Ez nagy gond? Diétáznom kell?
Panni
Szerintem pihenj sokat.
Ha a baba mozog keménykedhet a hasad, de a magnézium jó erre. Nagy gond szerintem nincs. Van, aki hamarabb érzi ezt, van, aki később, van aki csak szüléskor. Ez nem gond. Ha a doki is látta, nagy baj nem lehet.
Nekem is voltak ilyen keménykedéseim, ilyenkor lassabban mozogtam, vagy megálltam, amíg el nem múlt. 41 hétre szültem.
Sziasztok!
Lenne még egy olyan problémám, hogy alkalmanként keményedik a hasam (24 hetes vagyok). A nőgyógyászom emelt egy kicsit a Magne B6-on. Azóta kevesebbszer és rövidebb ideig kemény a hasam. Észrevettem, hogy főleg akkor amikor a kis pocaklakó beindul vagy hirtelen mozdulok. Mit tegyek vagy ne tegyek?
Köszönöm
Sziasztok!
22 hetes terhes vagyok. Tegnap voltam nőgyógyásznál aki megállapította hogy a "külső méhszájam egy újnyira nyitva van". Ez pontosan mit jelent? Mit kell tennem? Nagyon nagy probléma ez?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Logikai feladat, nem boldogulok vele! Aki tud segitsen!
- Aki tud németül az kérem segítsen!
- Könyörgöm segítsen valaki, már nem bírom
- PCO gyanús vagyok! Akik jártasak ebben a témában, kérem segítsenek!