Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide! (beszélgetés)
:))
Bulizunk majd?
Max küldök virtuális tortát és ölelést,meg puszit!:)
A szülinapomon jöttök haza. :D
Jobbulást Pakinak. :)
Majd késő délután megyünk fagyizni Alsónémedire egy házaspár barátunkkal. :) Ott van az ország legfinomabb gépi fagyija. :) :P
Sikerült eltörnöm a wc kefe tartóját. :S Most egy félbevágott flakon a tartója. :D
21-én indulunk és 24-én jövünk haza.azon kívül,hogy a Paki tiszta takony,jól vagyunk.
Mentek ma valamerre?ki akartam menni a gyerekkel a Rómaira,de ilyen taknyosan max a játszóra viszem.5 percenként porszívózom az orrát.:(
♥ Tudod, hogy imádlak?Csak rossz, hogy alig vagytok mostanában. :(
Jól vagyunk persze, csak néha rossz napom van és amikor jó napom van azt annál jobban tudom értékelni. :)
Megvagyunk.Köszönöm kérdésed.Remélem nálatok is minden OK.Mikor is mentek Ljubljanába? :)
Hello lányok!
Örülök estyke,hogy csatlakoztál a csapathoz!♥
MM drága hogy vagy?Remélem jól!Minden OK a pároddal?Olvastam a naplódat szívem!
Igen izgultam. Nem tudtam még akkor sem, hányni fogok, vagy elkap a hév.
Az utóbbi történt :)
Izgi a történeted, nagyon romantikus. :)
Izgultál az első alkalommal, gondolom. :)
Nekem még várat magára ez a dolog.Majd jön ha jönnie kell.De közben azért én is figyelek mindenkire, hátha kapok jelzést egy olyan személytől akire vágyok. :)
Szia:-)
A történet röviden, 3 év ismeretség után rájöttünk ez több mint barátság. Az első csók után minden átalakult. Azóta, áprilisban történt- tart ez a kis "bűnös viszony".
Én is örülök-tegnap regisztráltam, és legnagyobb meglepetésemre ez a forum ugrott a köszöntésemre :-)
Micsoda véletlenek, gondoltam!
Be is jelöltem kedvencnek :-)
Szia!
Pontosan mi is történt? :)
Örülünk, hogy ide tévedtél. :)
XD Dehát én csak szeretettel fogadtam őket. :D
Egyébként is, fiú is van köztük, szóval ... :P
Látom, vannak újak, csak így tovább!
Majd valamikor beesek én is, de most sajnos nem érek rá!:(
Puszi mindenkinek!:)
Egy évvel ezelőtt én sem gondoltam volna, hogy megeshet velem ilyesmi. Most sem érdekelnek a nők, csak Ő. Nem bántam meg, azóta is kiélvezem minden percét.
Nem tudom téged hova lehet sorolni, magammal sem vagyok tisztában :-)
Szia:)
Nekem "olyan" kalandom nem volt még (sajna) de én már rég gondolkodom, mi is lehetek én?:)
Jó csavargást, most én is megyek, urammal foglalkozni:)
De még jövök majd:)
Sziasztok!
Érdekes a fórum témája. Néhány hónapja "szerelembe" estem. Azóta sem tudom, most akkor hova is tartozom..Nem vagyok biszex, de leszbikus sem, kis kalandom óta a heteronak sem vagyok "elég jó". Még gondolkodom ezen..vagy nem érdemes?
Majd később még lehet, hogy visszanézek. :)
Addig is jók legyetek. :)
Szóval benned mostanában erősödött fel az igény? Vagy a kíváncsiság?
Sajna nem vagyok sokat, mert megyünk csavarogni a párommal. :)
:))
Gondoltam:)
jah... :D
Vicceltem. :)
Szia Miss Marple:)
Már azt hittem, sehol senki, de jó, hogy vagy:)
Hm, friss husi?:))
Egész jó lett. :P :)
Majd legközelebb. :)
Látom beindult itt az élet! :)
Istenhozott újak.Mindig jól jön a frissítés. :D
Hmmm....... friss husi. :Đ :P
Hahó lányok, újra itt.
Visszaolvastam az előzményeket...úgy tűnik, nem vagyok egyedül az érzéseimmel:) Hátha egyszer spontán történik valami...addig marad az álmodozás:D