Aki dagi tartson velünk ( a fogyás a lényeg, nem a módszer ) (beszélgetés)
Kérdés, milyen lesz az éjszakád?!
Te eddig tudtál aludni nem?
Na itt vagyok!
Hűűűű lefeküdni ilyenkor?
Pedig jöhetnél velem skypolni ugy éjfél után!
Ügyes vagy nagyon. Mivel is fogytál? Ez már hányadik 2 kiló?
Valamilyen vitamint stb. szedsz a fogyás mellett?
Lassan én is kezdem a téli vitamin zabálást, nyomelemeket stb. Persze én már elég vén vagyok.
Sziasztok!
Piroskám, jó hogy itt vagy. Gyere sokszor, hiányoztál ám.
Hahó Lányok!
Itt vagyok, ragyogok! Köszönöm, hogy nem mondtatok le rólam!
Bár fogyitársnak mostanában nem válnék be :-( Csak hízom és hízom, de most ez nem érdekel. Sok a "válság" mostanában körülöttünk és sajnos ilyenkor én nem belefogyok, hanem belehízok a gondokba. Komfortevés. Ez van. Majd Veletek megint menni fog.
Gratulálok mindegyikőtöknek, aki küzd a céljaiért és erőt vesz magán. talán egyszer még eljön az idő, hogy én is belevetem magam a harcba :-).
Most lépek, mert egész nap Pesten rohangáltam egyik megbezsélésről a másikra és ködben vezettem oda-vissza. Elfáradt a szemem. Innen folytatom :-).
Pá!
Én délelőtt 10 körül iszom meg meleg teával. Igy bevált!
Na ettől nem leszel fáradt. felpörget rendesen!
Jesszusom, hogy ti mennyit fogytatok.
A teám ma nem érkezett meg, sajnos. Holnapra igérték.
Ti mikorra javasoljátok a fogyasztását?
Piroskának elküldtem a fórum hozzáférést. Majd jön.
Imolának állandóan írok, de lehet, hogy megint nem jó a gépe, mert nem igazolt vissza.
Ne haragudjatok, de nem tudok írni többet. Fáj a fejem, fáradt vagyok és különben is olaszos tésztát ettem.
Pusszantás
Üdv a csapatban!
Szépen fogytál már!A Norbi nagyon jó ha be tudod tartani!
Sziasztok
íén is csatlakoznék hozzátok ha nem gond.Lasan 3 hónapja szedem a reder,ami nekem bejött,és semmi kellemetlenséget nem okoz a mai napig.115kg-ról indultam,most 98kg vagyok.Persze maga a gyógyszer szedése önmagába nem elég.Legfőképp a norbis étrendet követem,szénhidrát,cukor mellőzve,18h után nem eszem már semmit.Jó lenne ha sikerülne lemennem legalább 80kg-ra!Majd megláttjuk...........
Vica!
Nem megy a torna!!
Segits!
90.6 voltam ma reggel, de altalaban szerdankent merem magam, ma csak azert mertem, mert ma van epp 2 honapja, hogy nekilattam az eletmod valtasnak :)
Rolad mit lehet tudni? :)
Sziasztok :-)
Tapsifül!
nem semmi, hogy ennyit fogytál!
gratulálok!
Thames!
hol tartasz most?
89?
két hónap alatt 15 kilót leadtál?
neked is gratulálok!
meséljetek még :-)
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Nektek mi az első szempontotok egy fogyás módszernél?
- Tuti fogyási módszerek, lusta embereknek
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Melyik fogyási módszerben hiszel, és miért?