Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Aki 32-es farmert hord, az daginak számít?:) (tudásbázis)
Na igen ez is lehet,csak mi egyből a rosszat feltételezzük.:))
lehet, hogy éppen ellenkezőleg értette:
vékonynak látszol és csodálkozott, hogy nem a mondott méretnél kisebbet hordasz
Viszont ha érdekel akkor tudok egy oldalt ahol pontos állapotfelmérést készítenek és nem csak a testsúly és magasság alapján.
Egyépként meg ha jól érzed magad a bőrödben,akkor semmi baj,és nem a kalkulátorokra kell hallgatni.:)
Olvaslak benneteket és beszarás,én is kereskedő vagyok és munkanélküli.Ilyenkor megfordul az ember fejében,ha ekkora a munkanélküliség akkor miért alkalmaznak ilyen bunkókat.Van olyan opció,hogy vásárlók könyve,nehogy már jól érezze magát az ilyen.
Egyáltalán nem dagi aki 170cm fölötti testamagassággal 32-33-as méretű farmert vesz.
Az xl méret betűvel,szóval....mindenki döntse el,hogy dagi vagy sem.
Nekem 176cm,72-76 kiló között kellett 32-es.
Azért szerintem a BMI nem igazán mond igazat.Nagyjából talán...
24.67 az indexed az adatok alapján ami BMI táblázat szerint NORMÁL testalkat.
Aki gondolom 45 kiló volt vasággyal.:))
Jaj, ezeket úgy utálom, egyszer egy idősebb, kissé dagi eladó megmondta nekem, hogy nem tud adni 32-nél nagyobb méretet, kicsit fogyjak és akkor majd kapok magamnak!
A kérdés onnan jött, hogy elég furin nézett rám az eladócsaj.. meg is kérdezte nagy álmélkodva: neked lesz???? Nem, a vizilovamnak..:D
Én 182 cm vagyok, 88 kg, nekem 33-as kéne, ha lenne!
Ma ekkora farmert kellett vennem, és majdnem elbőgtem magam.
172cm vagyok, és 73 kg.
Miért számítana annak? Ez függ a magasságtól is, tehát egy ruhaméret nem jelent semmit.
Aki 32-es farmert hord, az daginak számít?:)
További ajánlott fórumok: