Ajakpiercing... Kinek hogy volt? Miért ilyen? (beszélgetés)
Szia!Valószínű,hogy pici a kő és rövid a pc szára is. 12mm-est szoktak berakni elsőre és ezt cserélik/cseréled rövidebbre,ha már meggyógyult.
Nekem nyáron lett átszúrva másodszor,mert az első nagyon lent volt és piszkálta a fogamat.
Eleinte míg meg nem szoktam,nekem is beleakadt a fogamba evés közben. Most 6mm-es szilikon szár és közepes golyó van nekem,de ha pici kövest szeretnék,akkor kell hosszabb szár,mert ez a méret behúzza nekem is a pici követ.
Octenisept spray-vel is tudod kívűl-belül fertőtleníteni,én ezt használtam.
én is így jártam
rossz helyre szúrták.
újra kell szúratni, és neked kell jobban odafigyelned, hogy ne érjen a fogadhoz.
persze nem azon az oldalon, ahol most van.
szia!nekem volt és begyulladt,nagyon fájt ,ki kellett venni. Nekem nagyon kinyomódott,állandóan kívül volt szinte az egész.
A köldökömbe 2 szer lett próbálva,arany,orvosi fém..egyiket sem bírta..szétszakadt,kifordult. Egyedül a orromba bírta 4évig.
Sziasztok!
Én hétfőn csináltattam magamnak egy ajakpiercinget (felülre), már nyolc éve akartam. És nagyon örültem, hogy végre eljutottam odáig... most viszont már lehet kezdem is megbánni! :( Már kétszer evés közbe kijött a helyéről!! vagyis átbújt a kő része, aztán visszatoltam, vérzett rendesen. Nagyon nehezen megy az evés. mindig beleakad a fogamba. De nekem aki csinálta nem mondott erről semmit. Kinek hogy volt ez az elején? Nektek voltak ilyen gondjaitok? Lehet ez hülyeség, de nem túl nagy a lyuk? Mégis hogy bújhat át rajta az ékszer?? :(( Gondolom ez nem is tesz jót a gyógyulásnak... És még azt akarom kérdezni, hogy ti otthon kezeltétek valamivel? Betadin elég vagy belülről is kell fertőtleníteni?
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt?
- Kinek tűnt el a narancsbőr és hogyan? Akinek 2.-3. fázisú volt.
- Szerintetek kinek volt igaza és ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?
- Kinek volt már olyan, hogy valakit ki nem állt, közben pedig majd megveszett, hogy lefekhessen vele..
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- Mennyi idő alatt forr be az ajakpiercing helye?