Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Adóvisszatérítés 2023 (beszélgetés)
Igen,a 30.napon rajta szokott lenni.Csak mindenki máshogy számolja a 30 napot 😁😁de majd holnap kiderül
Igen elvileg már ahogy utalják rajta is kéne legyen
Tudom.
De nekem most is mondták h éjszaka is megy folyamat az utalas
Én úgy emlékszem 30.-nap kiutálják aznap el is érhető a bankszámlán nem úgy mint a családipótlék,hogy csak másnap.
Tavaly boldog boldogtalan kapott!
De az egyszeri eset volt!
Akinek 22-én érkeztették másnaptöl számitva 30 nap!
Tehát az holnap lesz.
Hétfőn számlán lesz.
Előbb nem!
Szia.Február 28 napos volt igy akinek 22.-én érkeztették az 24.-én kapja az utalást.Én is holnapra várom
Az megvan, hogy február 28 napos?
Sziasztok!
Könyvelő csinálta meg az adóbevallásomat,ügyfélkapumon keresztül lett beadva,március 14.-én. Erről küld ki a NAV e-mailt hogy el van fogadva a bevallásom,vagy ez automatikus?
Hát akkor hát ha még utalják már mint remélem.
Ha meg kapod jeleznél nekem is
Tavaly este kaptuk meg keson
Igen az vagyok
Ezzel ki vagyunk segítve hogy csak ennyit mondanak😊
De ezt nem is tudtam hogy éjszaka is utalnak
Na én is pont hívtam 😅nekem is ennyit
Már hívtam azt mondják 30 ennyit mondanak csak
Hívd fel a 1819 és megmondjak szerintem
Sajnos nincs ügyfélkapum.
Ne haragudj hogy meg kérdezem ügyfél kapum van ott hogy tudom meg nézni hogy mikor utalják ki mert itt már ilyet is olvastam hogy ott meg tudják nezzni?
Ha tutsz nekem ebbe segíteni előre is köszönöm a válaszodat
Elvileg még éjszaka is megy az utalás.
Nekünk is..de még semmi..
Szia
Igen akkor érkezetbe a papirunk
Szia Mi 21.en adtuk le vagy is akkor érkezett meg hozzájuk.de meg semmi
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy 22-en személyesen adtunk be a navhoz tegnap járt le a 30 nap mikor várható bankszámlára kértük?! A válaszok előre is köszönöm
Február 17-én adtuk le személyesen , postára kértük de meg nem jött . Hány nap + a posta?
További ajánlott fórumok: