Abortuszra kényszerítve (beszélgetés)
látja a szabályos petezsákot, s benne határeset, hogy van e embrió. az is határeset, hogy kell-e szívhangnak lenni, de a baba túl pici a korához, 2 hét alatt alig 2 mm-t nőtt.
a vérzésem erősödött
Pecsételő vérzés sok terhességben előfordul,nekem is volt,nem lett semmi gond.
Ez általában ártalmatlan,hormonális eredetű,és magától megszűnik.
De mit mondott az orvos mégis mit látott uh-n,ha szívhangot nem?Ha semmit,akkor nem a baba halt még el,hanem ki sem fejlődött,vagyis nincs baba.4-5 héten már látni a petezsákot,1 héttel később már a szív pulzálását.Valamit csak mondott neked is,hogy mit lát?!
Ezt Te írtad tegnap:
"1890. Jeanette Judy 2011-06-14 21:28
kedves mindenki!
ma délután görcsölni és vérezni kezdtem. azonnal orvoshoz mentem, aki azonnali ágynyugalomra ítélt. a vetélés egyelőre nem következett be, de jelenleg nagyobb az esély, mint a terhesség megmaradására. Jövő héten kell visszamennem, amennyiben nincs szívhang, elhalt a baba.
Kérek szépen mindenkit, hogy tartsa tszteletben a gyászt, és ne kommenteljen többet a fórumon, ameddig nem jelentkezem. ennyi emberség legyen bennünk, kérem!"
Ebben egy szóval nem említed,hogy megállapítottak volna valamit.
Ezt pedig több mint 3 hete:
"1. Jeanette Judy 2011-05-23 19:05
Segítség!
18 éves vagyok, és mindkettő teszt pozitív lett a múlt héten, és a mellem is feszül: terhes lettem. Nem voltunk felelőtlenek, védekeztünk minden alkalommal. Hát, én vagyok az a 0. 0001 százalék.
Párom 22 éves, távkapcsolatban élünk: Londonban él, nincs állandó munkája, tanulás végett van ott, felsőoktatáson. Nekem van egy évem a gimiből. A családunk adóssága édesanyám munkanélkülisége miatt több millió forint.
Így nem lehet babát vállalni. Párom most itthon van, azt mondta mellettem áll, anyagilag és fizikailag is, és itt is marad, ameddig végre nem hajtják az abortuszt, és fel nem épülök. Édesanyám szíve majd megszakad, de ő se tudna anyagilag támogatni egy babával.
Abortuszra kell mennem. Minden sejtem tiltakozik ellene, beleroppanok!!!! Bármit megtennék, hogy megtarthassam, hogy megszülhessem, és igen, tudom, hogy borzalmas az anyagi helyzet, mi is alig élünk, alig van enni, és azt se tudom hogy lesz-e lakásunk pár hónap múlva. Ha munkát vállalok-semmi végzettséggel- akkor sem tudom megteremteni a feltételeket!!!!! Belehalok, nem akarok így élni!!!!!!!!! Pár nap múlva kitágítanak, bedrogoznak és kiszívják belőlem ezt a csöppöt, és ez NEM AZ ÉN DÖNTÉSEM, NEM AKAROM!!!!!"
Szóval ha nem vagy nagyon gyenge matekból,akkor:
05,23-án írtad,hogy 1 hete 2 teszted is pozitív lett.Vagyis,ha csak a mensi késése napján csináltad(bár feltételezhető,hogy csak később,ezt nem írtad le),akkor 3 hete voltál kb 3-4 hetes terhes(de inkább több),most 3 hét elteltével 6-7 hetes körül vagy,de ha mondjuk megvártál 1-2 hét késést a teszttel,akkor még több.Szívműködés pedig már a 6 hét környékén látható.
A pecsételő vérzés,és az enyhe hasszúrka,mensis görcsök pedig nem összetévesztendő a vetéléssel,a rendes görcsökkel.
Ha ez a helyzet,akkor nem indult meg a vetélés,csak fenyegető vetélést írtak a papírodra.Erre javasolnak pihenést.
Ha neked ez volt,akkor szinte biztos,hogy semmi bajotok.Viszont akkor a terhességed kora miatt már kellene lennie szívhangnak.
Most olvasom mi folyik itt
Tényleg igaz, hogy vérzéssel bent tartanak a korházba, és először uh-gal megnézik él e még a baba. Én is véreztem igaz a végefelé, de engem 1 hétig benttartottak, mert majdnem koraszülött lett a kisfiam.
Sajnos sok a kamu,nagyon beteg emberek vannak.
PL:
www.hoxa.hu/?p1=forum_hozzaszolt&p3=238662&p4=1
tudjátok, embertelenség, amit műveltek? középkori férfi? miért? a stílusom miatt? mit tudtok rólam egyáltalán? hihetetlen a történet? vegyetek el a családsegítőtől egy brossútát, hanyan vannak hasonló helyzetben, mint én.
nem tartotok ti semmit tiszteletben, se életet, se halált, se semmit
igaz-nem igaz, szerintem morbid és kegyetlen ember, aki ilyennel szórakozik
ha pedig feltűnt volna, egy bizonyos táncosbarbi rám is ismert... de gondolom az ő nevében is én írtam főleg h negatívan állított be az illető....
komoly bajok vannak itt, valamin félrecsúsztak a dolgok, az ebmerség helyett áskálódás, kegyetlenség, bizalmatlanság, s valjuk be: gerinctelenség jellemzi itt a kommentek kb 1/3-át. hova tűntek a női szerepek? hova tűntek a NŐK? megjelent helyette valami új és kegyetlen faj, akiben sem szolidalitás, sem empátia nem létezik többé
Ez most komoly?
Ha igen,összeszorul a gyomrom,ha nem akkor is,de mástól...
Szerintem is kamu volt. Kétségkívül nem egy tizennyolc éves lány ír, inkább ez középkorú férfi stílusa. Egy biztos JJ nem nő és nem is 18 éves.
Nemrég valaki elindított egy blogot, ahol arról írt, hogy le van bénulva és öngyilkosságra készül. Végül kiderült, hogy kamu az egész. Nagyon hasonló írásmódot véltem itt is felfedezni, az a gyanúm, hogy ugyanaz az ember talált ki újabb szappanoperát. Beteg perverz pasi.