Abortusz szövődménnyel... (beszélgetés)
Sziasztok!
FIGYELEM!ABORTUSZ ELKENESEK NE OLVASSAK MEG LELKILEG ERZEKENYEN IRINTHETI OKET A TEMA!!
Várnék tapasztalatokat olyanoktól akiknél abortusz után szövődmény alakult ki!
A következő a törtenetem:dec 17.-én volt abortuszom és 2,5hete véreztem amikor is visszamentem a kórházba és kiderült szövetmaradvány maradt a méhembe,másnap kikapartak..holnap lesz egy hete ennek és szerdán alig véreztem amikoris elkezdett hirtelen erősödni azóta középerősen vérzek.Felhivtam egy dokit aki azt mondta lehet menstruacio de amikor mondtam h vasarnap ota nem volt szunet a verzesben,kozolte menjek be a korhazba.Bementunk a 6 honapos fiammal es 1,5 ora utan se tudtak megmondani mikor vizsgal meg a doki,haza kellet jönnünk.Sztk-ba idopont nelkul nem fogadnak,ami 1,5 het utan van..gondoltam hetfon ha meg nem mulik odamegyunk es rabacom az ajtot a dokira h azonnal vizsgaljon mostmar meg,kontrollra se tudtak időpontot adnu..vicc..addig érdekelne járt így valaki?Normális h még mindig vérzek lassan 1 hete a 2. műtét után?
További ajánlott fórumok:
- Ősz óta nem múló nátha, orrdugulás, horkolás-és a szövődmények: fülfájás, köhögés.Mit csináljak a 3 éves fiammal?
- Milyen következményei illetve szövődményei lehetnek egy fejsérülésnek?
- Bárányhimlő elleni oltásnak volt nálatok mellékhatása, szövődménye?
- BCG újraoltásról várom a tapasztalatokat. Mik a reakciók, esetleges szövődmények?
- Milyen szövődményei lehetnek a laparoszkópos műtétnek?
- Abban az esetben, ha nem tartom be az ágynyugalmat, de az antibiotikumot szedem, lehet szövődménye a mandulagyulladásnak?