A Vateráról és Tesz-Vesz-ről sorra lépnek le az eladók, mivel bevezetik a listázási díjat! (tudásbázis)
Rendben- Ide írom az egész körlevelet: (egyébként most láttam, hogy Valaki már leírta ezeknek az oldalaknak a címét, de mindegy:
Sziasztok!
1 ismerősöm nyitotta fel a szemem erre az új oldalra.Ahol a vaterával és a teszvesszel szemben nincs listázásí díjként 5Ft felszámolva.
Nekem az lenne az ötletem hogy mindenki regeljen a teszes felhasználó nevével ide.És ha ismersz teszvesz,és vatera felhasználókat küldj nekik kör-mailt.
A topikot is dob előre.
Köszi
Nagy összeg annak, aki hétről hétre 3-500 dolgot árul és mondjuk 30-50-et ad el. Mostantól azon felül, hogy havonta x ezer forintot kifizet a sikeres aukciók után, még néhány ezerre a sikertelenek után is lehúzzák.
Plusz a kiemelések.
A Vatera valamennyi online aukciós oldalán 2009. április 6. 00.00 órától megváltoznak a korábban érvényes díjak. Kérjük, szíveskedjen elolvasni az alábbi hirdetményt.
Feltöltési díjak
A Vatera valamennyi online aukciós oldalán 2009. április 6. 00.00 órától feltöltési díjat számít fel az oldalra feltöltött aukciók után. A fenti időponttól kezdődően a feltöltési díjak az aukciók indításakor kerülnek felszámításra. Amennyiben az aukció, vagy fix áras értékesítés sikeresen zárul, a feltöltési díjak levonásra kerülnek az aukció sikerességére vonatkozó visszajelzést követően.
A feltöltési díj összege a kikiáltási-, minimál- vagy fix ár értékétől függ. Ha az aukciónál minimálár szerepel, akkor annak összege lesz a feltöltési díj alapja.
Az egyes autó-motor és ingatlan kategóriákban alkalmazott egyedi feltöltési díjak az eddigi gyakorlatunknak megfelelően a sikerességtől függetlenül fizetendőek. Az egyedi feltöltési díj nem az aukciónál megadott ártól függ, hanem attól, hogy a termék milyen kategóriában került feltöltésre.
A feltöltési díjak alól teljes körű mentességet élveznek az 1 Ft-ról, minimálár nélkül indított aukciók! (Kivéve az egyes autó-motor és ingatlan kategóriákban indított aukciókat.)
További ajánlott fórumok:
- Vera a Vateráról
- Ki szokott tesz-veszelni, eladni nézelődni?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Mernétek Tesz-veszen, Vaterán MBT cipőt venni? Eredetinek árulják....Tapasztalat?
- Győri vagy Győr környéki tesz-vesz-eseket keresek vannak?