A tesómnak 5 gyermeke van (diplomás) esélye sincs munkát találni.. Lesz így a nyugdíja? (beszélgetés)
O enekesno volt, nem?
Na, pont a muveszvilag az, akik eltek, mint Marci hevesen, mikor meg jol mentek a dolgaik, majd idosen sirnak, hogy mennyi a nyugdij.
Nem tudtak?
Gondolom azert annyi, mert elotte mint vallalkozo, a legkevesebbet tette be a kozosbe, igy nyilvan nem fogja tudni a legmagasabb nyugdijat kiszedni.
Angol nyelvet nem tud tanitani?
Maganorak? Felkeszitok?
A legfontosabb manapsag a nyelvtanulas.
Ne aggódj,addigra úgy kitolják a nyugdíjkorhatárt hogy simán alulról szagolod az ibolyát.
Sajna ez van. :(
Feltéve ha továbbra is hagyva lesz a népnyomorítás...
Te, mint munkaltato ezt bevenned, hogy nem fog hianyozni a gyerekek miatt?
Vannak am jogok, senki nem hulye.
Mi az az állampénz? :D :D
Egyébként a kérdésre a válasz az,hogy nem.
Ez már alapból gesztus az állam részéről, hogy méltányolnak maximum 8 évet egy olyan időszakból, amikor állami juttatásokat kaptál.
Nem lehet állampénzre szülni vagy abból nevelni, ez gondolom evidens.
Miert mondják,h mire odakerülök,nem lesz nyugdíjam? (24 vagyok,alig 2 év munkaviszonnyal) tényleg lehetséges ez,h nem lesz nyugdíja az embereknek,hiába melózott? Engem úgy se vesznek fel,h nincs gyerekem,és támogatott vagyok,az 5 gyermekesnél legalább van indok :)
Azt mondják ne aggódjak a nyugdíjamon mert úgyse lesz,de én mégis aggódom.
Mi sosem leszünk nyugdíjasok :(
5 gyerekkel munkát találni? lehetetlen :(
Mire oda kerül senkinek nem lesz.Szerintem az a legegyszerűbb ha az ember saját maga kezd megtakarítésokat létrehozni.
Amúgy nem csodálom, hogy nem kap munkát, 5 gyerekkel, és egy használhatatlan diplomával,többévi gyessel :(
Nem mind átverés.
Mi a szakmája?
További ajánlott fórumok:
- A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Létezik, hogy valakinek a nyugdíját azért emelik meg, mert gyermeket fogad és nevel?