A terhesség korai jelei és a terhesség maga:) (beszélgetés)
Nem a régi fórumban vannak a lányok, akiket említettem, hanem a
Babát szeretnék 2011-re és a 2010. május-júniusában akarnak teherbe esni
no itt. :DDD
Hát csillag tényleg jól eltűnt az egyszer biztos.
hát szerintem én sem fogok olvasgatni, csak érdekel közben mi van a töbiekkel, mert van még pár lány, akikre azért kíváncsi vagyok! :DDD
Meg néhány ovis fórumba is bele-bele kotyogok. :DDD
Meglesz:)
Remélem nem jön senki ide azokon kívül, akiket hívtunk.
hát ebben én is bízom. :D
Majd jól elküldjük őket a sunyiba! :DDD
Na tényleg megyek,mert félő,hogy kutyakakit kell takarítanom,ha nem rohanok le velük.
Szép álmokat!
Kriszti,csak ügyesen cserkészd be zsoltit. :-D
jó nem is érdekel, csak mondom elpanaszolom, mert nem sok választott tőle el, hogy megírjam a véleményemet. :DDD
Köszönöet nem lett volna benne, az biztos. :DDD
Akik meg "kínlódnak" a babával, kis kedvesen válaszoltak vissza, hogy jó neki, hogy szerencsés, és sok egészséget kívánnak meg miegyebek.Beléjük szorult együttérzés.
No ezennel lezártam! :DD
Újra vidám vagyok!
Nem a böjt miatt robbanok fel, azért az durva lenne! :DDDD
Emiatt a hülye picsa miatt!Nem sértés az életkora, de akkor is egy bunkó.
:-D Mindig az kell,ami nincs. :-D
Na most le kell mennem a kutyikkal,mert szegények már nyüszögnek.
Jóéjt!
Közben lesegetek más fórumba is,de minek!???
Valami 22 éves liba írja a próbálkozóknak, hogy mélyen csodálkozik micsoda praktikákat, trükköket vettnek be azért, hogy anyukák lehessenek, és, hogy most érzi igazán ő milyen szerencsé, mert már a pocakjában van egy 8 hetes baba, hamar összejött.
Legszívesebben megírnám neki, hogy a szerencsés helyzetet értékelni kell, és nem az orra alá dörgölni azokanak, akik megkínlódnak az anyaságért.Utálom az ilyen hülye picsákat!Francért kell neki beszólnia!??? GRRRRR
Akkor Tomi és Zsolti pajtásnak most igaza van, én együttérzek velük, mert nekem is böjtölnöm kell, nincs itthon apjuk (ő egyébként Gábor) :D
Gyerünk lányok!Szexre fel! :D
Mondjátok csak meg nekik micsoda aktuskerítőjük lett! :DDDD
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Méhen kívüli terhesség korai jelei
- Korai terhesség alatt jelentkező magasnyomás