A terhesség korai jelei és a terhesség maga:) (beszélgetés)
amugy emerre is kiakadtam picit mert basszus hát itt olyanok vannak akik már egy ideje probálkoznak utálom az ilyet....
én örülök neki meg minden meg elhiszem, hogy ö is de azért ne igy adjuk már elö.....
nekem is ezt csinálta de reggel megmondtam a magamét neki mikor elment dolgozni utánna nyávogott egy sort meg mondtam neki hogy elegem van.
tudod ilyenkor mindenki idegesitö.....
ja nincs kedvem neki állni pedig muszály lesz.:(((
azt hiszem én is este bepiálok elszivok egy cigit valahol még van egy két szál és aztán ennyi....
hát tudom...
mivel dobjam fel magam?azzal hogy itt van vagy 200 számla amit meg kell ma csinálnom??
Szerintem jól tudod én is mit éreztem akkor,olvastad..csak én még ennél jobban beleéltem magam és több mint egy hét késés volt.
Ne aggódj, dobd fel magad valamivel:)
hát igen nálam is ez van most is csak bögök meg bögök.....
egyszerüen besokaltam....
ahan.csak elöször össze kellene szednem magam.
ami nem lesz könnyü.......
tényleg heny is mindig ezen volt rajta és neki is sikerült pedig mindig erre gondolt..
nem hiszem hogy ezen mulik ez az egész????
aztán majd egy év mulva kiderül hogy valami más miatt nem sikerül???addig várjak hát nem én megyek hétfön azt mondta ha most nem sikerül hormont ad.
vissza olvastam olyan aranyosak vagytok hogy igy vártatok!!!:))
annyra szeretném már a babámat......
most csajok nagyon kivagyok nemtudom mi lesz....
teljesen kikészültem már.
én leszek
Aida rendezd át az agyadat:)
Csak vidáman, jó kedvvel, élvezd ami van, és majd jön, ha nem lesed magad mindig!
hát már nekem is az a baj hogy nem csinálok mást csak a babán töröm az agyam minden csak erröl szol.egyszerüen nem tudom felfogni miért nem sikerül???
mi a baj?mit tudnák még tenni azért hogy legyen baba?
csak ezek jutnak eszembe csak erre tudok gonodlni.
de ez igy nem jo nem mehet igy továb.
visszatértem, nega lett, szóval ma azért még rájátszunk de úgy néz ki sikerült eltalálni a megfelelő időpontot (bár ez már máskor is így volt még sincs baba)
elnézést a mocskos részletekért :)
Talán mert az idő is telik és a remény egy ideig csak erősödik, hogy na akkor most, hiszen már x ideje próbálkozunk..
Én beletojok..aztán jön ha jönnie kell, ha meg nem akkor is élem az életemet ahogy tudom, de nem leszek boldogtalan, mert babát szeretnék és nem jön össze.Mert már nagyon erről szólt minden egy ideje.
probálom tartani magam de olyan szomorú vagyok annyira rossz....
pár nap és helyre jövök.
ja csak nem tudom mire vélni
de képzeljétek most a másik oldalon fáj
létezik h ott is megért egy petesejt?
tudom észre vettem nekem is 3 üzit irt hogy terhes meg terhes meg terhes......
gondolhatod hogy érzem most magam.....
nem éltem én ugy bele magam csak tudod éreztem valamit ami most hirtelen eltünt nincs feszités semmi......
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Méhen kívüli terhesség korai jelei
- Korai terhesség alatt jelentkező magasnyomás