A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szerintem lehet beágyazódás!
Szorítok :)))
:)
Akkor már szívdobogása is van, igaz? A 6 hetet honnan számoljam? Ha a megtermékenyülést nézem akkor kb 2 hetes. Ha az utolsó menzeszt akkor 4 hetes.
:D
Nekem is halvány lett, de a legelső amit ellöttem és ráadásul délután. :) Apa nagyon megörült,azóta le sem lehet lőni. :) Mi ha a beágyazódás 1 napját nézzük,akkor ma tölti a 14. napot. Uh-ra szerintetek mikor érdemes menni? A 6. héten?
Toerisz!
Gratulálok a babóhoz. :)))
Hányadik héten jársz?
Ért valaki a ciklus.hu-n a táblázathoz?:D:D
Megnézhetné nekem valaki:)))
:)
A beágyazódás napján kemény volt a hasam és puffadt nekem is :) Nekem ma a hőm 37.3 :) Soha nem volt ennyi reggel :)
Rius, ne add fel, lehet hogy te is az a típus vagy akinek csak egyfajta teszt mutatja ki a babót. Amugy nekem 18.ától tegnapig, 3 napig 36.8 volt csak ma emelkedett. :) Ugyhogy ne add fel ... :D
Rius!
Szorítok neked !!!
Köszönöm!
Peteérésem után kb 4-5 nappal éreztem hogy görcsöl a hasam úgy hogy le kellett ülnöm, erős hasszurkát éreztem mindkét petefészkemnél, sűrűn jártam pisilni, a mellem és a bimbóm megduzzadt , érzékeny lett, fájt a derekam, fehér krémszínű folyásom volt és rázott a hideg. Ez volt az első nap. Az utána következő 5 napban a következőket éreztem ezeken kívül : viszketett a hasam, a mellem és a bimbóm, izzadtam,hányingerem volt,szédültem,savat böfiztem,megjön érzés,fejfájás,fogfájás,fülfájás,a hasam buborékozott belül,vérzett kicsit az orrom,fáradékonyság,pattanások jelentek meg az arcomon,jobb oldalt a petefészkemnél nyomó érzést éreztem. De a 6ik nap megszüntek ezek, már csak a bimbóm fáj annyira hogy nem tudok rajta feküdni és tegnap reggel hánytam . :)
sziasztok lányok!
nagyon félek ugyanis valamelyik nap nagyon rosszul éreztem magam ,hányinger ,fájt a gyomrom, a lábam.azt gondoltam hogy gyomor rontást kaptam a popcorntól.( elég sokat ettem )de mint kiderült nem az volt hanem valami járvány mert a lányom és apa is elkapta.szerintetek okozott valamit a picurnak?
Sziasztok!
Rég jártam erre. De meg kell osztanom veletek valamit. Én éreztem a beágyazódás napjait az első naptól az utolsóig.Nem tudtam biztosra hogy azok a jelek a beágyazódás jelei -e , de a 18.-ai kimaradt menzeszem és a mai pozitív tesztem ezt bizonyítja. :))))
Váááá na erre lecsapok!
Nekem pont olyan vitamin kell majd, amiben nincs vas.. de nekem azt mondták a patikában, hogy nincs ilyen..
"Sajna" nekem max. határérték felett van a vasam, így azt nem szeretnék szedni..
az a lényeg, hogy minden oké! igazából a védőnő nem tért ki, hogy 13. hét előtt szedjem vagy utána, csak azt hajtogatta, hogy olyat szedjek amiben van!
én mé szedek e-vitamint és folsavat is!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?